› 
 › 
Pudra.com 12.03.2015

St. Regis Nişantaşı'nın yeni oteli

St. Regis, Türkiye’deki ilk otelini Nişantaşı’nda açtı. St. Regis'te yer alan Spago, eşşiz lezzetleriyle yeni buluşma noktamız olacak.

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getirerek, beklentilerin ötesinde bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. St. Regis İstanbul, misafirlerine St. Regis markasının tüm dünyada sunduğu St. Regis Butler Servisi ile konaklama öncesi başlayan ve konaklama süresince devam eden hizmetleriyle “kendilerine ayırabilecekleri kaliteli zamanı” hediye ediyor.

St. Regis Nişantaşı'nın yeni oteli

St. Regis İstanbul’un Maçka Parkı ve Boğaz manzaralı odalarının yanı sıra dört adet St. Regis Suite, dört adet Empire Suite, bir adet Caroline Astor Suite, dört adet Cosmopolitan Suite olmak üzere 14 suiti bulunuyor. 185 metrekarelik sıradışı kral dairesi, eşsiz bir İstanbul manzarası sunan 62 metrekarelik terası, çağdaş sanat eserleriyle donatılmış salonu, tavandan yere uzanan geniş pencereleri ile fark yaratıyor.

st regis istanbul str4023gr 158684 otel oda 2015 deluxeroom


St. Regis İstanbul’un teras katında, şehre yepyeni bir lezzet kültürü getirecek olan, Oscar törenlerinin resmi aşçısı Michelin yıldızlı ünlü şef Wolfgang Puck’ın trendleri belirleyen ikonik markası Spago’nun Amerika dışındaki ilk restoranı olan Spago İstanbul yer alıyor.

St. Regis İstanbul’un öne çıkan diğer mekanları arasında sofistike ambiyansı ve lezzetli menüsü ile Nişantaşı’nın yeni buluşma noktası olacak St. Regis Brasserie; lobide konumlanan ve ünlü kokteyl seçenekleri, yerli ve yabancı içki çeşitleri ile konuklarına eşsiz bir deneyim sunan Petit “O” Bar, gerçek bir spa deneyimi yaşatan Iridium Spa yer alıyor. Ayrıca otel bünyesinde business center, toplantı konseptine farklı bir bakış açısı getiren toplantı salonları ve bir balo salonu da bulunuyor.

stregisistanbul str4023gb 158679 otel banyo 2015 guestbathroom


Ödüllü mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan St. Regis İstanbul, 1920’lerin Türkiye’sinin ruhunu, Demsa Sanat Koleksiyonunu da içeren modern sanat enstelasyonlarının çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor.

St. Regis İstanbul
Adres:
Mim Kemal Öke Cad. No:35 Nişantaşı-İstanbul
Telefon: (0212) 368 00 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER