› 
 › 
Pudra.com 16.04.2013

Tektekçi Beyoğlu’nda Türkçe Rock geceleri başlıyor

Birbirinden iddialı shot’larını enerjik playlist’iyle tamamlayan Tektekçi, 17 Nisan'dan itibaren Türk Rock müziğine doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor.

Kısa sürede eğlence hayatının en eğlenceli üyesi haline gelen Tektekçi, Türkçe Rock gecelerini 17 Nisan 2013'te başlatıyor. Türk Rock müziğinin iz bırakan şarkıları, artık her 15 günde bir çarşamba akşamları Tektekçi Beyoğlu’nda yankılanacak.

Tektekçi Beyoğlu’nda Türkçe Rock geceleri başlıyor

Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca, Duman, Ünlü, Cemali, Kurban, Şebnem Ferah, Pentagram, Hayko Cepkin, Mor ve Ötesi, Gripin, Özlem Tekin, Redd, Athena, MFÖ, Moğollar, Emre Aydın, Teoman, Vega, Kargo, Manga, Can Bonomo, Erdem Yener, Yüksek Sadakat, Model, Bulutsuzluk Özlemi gibi Türk Rock müziğine imza atmış isimlerin unutulmaz şarkıları Tektekçi Beyoğlu’nda çınlayacak.

Türkçe Rock gecelerinde unutulmaz şarkılar Estarabim, Dönence, Namus Belası, Bu Akşam, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Ele Güne Karşı, Cambaz, Hayat Mars Etti, Haydi Gel İçelim, Afili Yalnızlık, Tamam Sustum, Bir Kadın Çizeceksin, İçerim Ben Bu Akşam, Anlıyorsun Değil mi, Aşk Her Şeyi Affeder mi ve daha fazlasını sürpriz isimler DJ kabininden çalacak.

17 Nisan Çarşamba gecesi DJ kabini Şener Çetin’e emanet. Bu eğlenceyi kaçırmayın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER