› 
 › 
06.02.2018

Tepe Nautilus aşkın tam kalbinde (9-11 Şubat 2018)

Aşk bir güne sığmaz diyenlerdenseniz Tepe Nautilus, 9-10-11 Şubat tarihlerinde Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı etkinliklerde hediyenizi bulabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü için 9-10-11 Şubat tarihlerinde hazırladığı etkinliklerle Tepe Nautilus sevenlerin tam kalbinde.

Tepe Nautilus aşkın tam kalbinde

Aşk bir güne sığmaz diyenlerdenseniz Tepe Nautilus, 9-10-11 Şubat tarihlerinde Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı etkinliklerle sizin tercihiniz olabilir. 3 gün boyunca eğlenceli etkinliklerinin yanı sıra trio eşliğinde sizleri aşk şarkılarıyla buluşturan Tepe Nautilus'ta tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes anında yemek katında geçerli 25 TL yüklü Tepe Nautilus Card ve çift kişilik sinema bileti de kazanıyor.

Tepe NautilusSevginin en güzeli kelimelerde gizli!

Sevdiğinize yazacağınız birkaç güzel satır unutulmaz bir anı olabilir. Tepe Nautilus'ta Sevgililer Gününe özel hazırlanan kartpostallar sizi bekliyor. Aşk Postanesi’ndeki postacı sizin için kartınızı sevdiğiniz neredeyse ona ulaştıracak.

Sevgi dolu bir karikatüre ne dersiniz?

Sevdiğinize güzel bir sürpriz yapmak veya bir arada geçirdiğiniz anı eğlenceli ve aşk temalı bir karikatürle sonsuzlaştırmak isterseniz Aşk Çizeri 3 gün boyunca sizleri Tepe Nautilus'ta bekliyor olacak.

Aşk kartınız size ne söyleyecek bilmek istemez misiniz?

Fala inanıp falsız da kalmayanlardansanız, Aşk Tarotu’nda kartlar sizin için nasıl açılacak, neler söyleyecek heyecanıyla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Tepe Nautilus’un 9-10-11 Şubat 2018 tarihlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında hazırladığı tamamen ücretsiz etkinliklerle günlerce süren keyifli bir Sevgililer Günü programı hazırlayabilirsiniz.

Tepe Nautilus Adres: Acıbadem, Fatih Sk. No:1, 34718 Kadıköy/İstanbul | Telefon: 0216 339 39 29 | E-posta: info@tepenautilus.com | Detaylı bilgi: www.tepenautilus.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER