› 
 › 
Pudra.com 03.08.2011

Tere Kebab'da boğaza nazır iftar

Boğaz’da tarihi bir mekanda Adana ve Antakya sofralarının yöresel ustaları ve onların modern sunumlarıyla keyifli sohbetler, lezzetli yemekler ve Boğaz’ın büyülü atmosferi sizi bekliyor.

Tere Kebab İstanbul’un tarihi semti Çengelköy’ün en güzel yerinde denize sıfır konumu, eşsiz yemekleriyle kebap kültürüne yepyeni bir anlayış getiriyor. Tere’nin kapısından içeri adım attığınız andan itibaren samimi ve şık dekorasyonun yanı sıra 200 yıllık tarihi bir doku sizleri selamlıyor. İliklerinize kadar işleyen iyot kokusu tüm yorgunluğunuzu alıp götürürken, boğaz köprüsünün muhteşem ışıkları da adeta görsel bir şölen sunuyor.

Tere Kebab'da boğaza nazır iftar

Tere Kebab’da iftar sofraları bir başka
Tere’de masanıza öncelikle hurma, kaşar peyniri, tulum peyniri, siyah zeytin, pastırma, salam, tereyağ ve bal, kuru kayısı, ceviz, domates ve salatalık’tan oluşan ramazan sofralarının vazgeçilmezi iftariyelikler servis ediliyor. Ardından çorba ve ara sıcaklar ile devam ediliyor.

Ana yemekte ise zengin seçenekler sizi bekliyor. Özellikle karışık tabak alternatifimiz size Tere’nin zengin menüsünden birçok lezzetin tadına bakma imkan veriyor. Ana yemekte karışık tabak (yarım Adana, yarım Light Kebab, 1 adet Külbastı, 1 adet Pirzola, 2 adet Tavuk Şiş, 2 adet Kanat) veya Tandır Kebabı, Et Sote veya Tavuk Sote seçeneklerinden biri iç pilav ile birlikte veya kaşarlı ya da kuşbaşılı pide seçenekleri sunuluyor.

İftar yemeğinizden sonra ise ramazanın vazgeçilmezi Güllaç ve diğer geleneksel Türk tatlılarımız; Saray Sarması, Kadayıf, Künefe ve Baklava seçeneklerinden biriyle damaklarınız tatlanıyor.
Meşrubatlar, çay ve kahvenin limitsiz sunulduğu iftar menüsü için ödeyeceğiniz tutar ise sadece 60 TL.

Aklınızda bulunsun
- Kuruçeşme’den tekne servisimiz vardır.
- Ramazanda uygulanacak olan menü fiyatımız kişi başı 60 TL’dir.
- Grup ya da münferit iftar yemekleriniz için rezervasyon gereklidir.
- Tüm ramazan boyunca iftar yemeklerinin yanı sıra öğlen ve akşam servislerine devam etmekteyiz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER