› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.04.2016

İstanbul'un yeni festival merkezi: Uniq Hall

İstanbul’u Avrupa’nın önemli bir etkinlik merkezine dönüştürmeyi amaçlayan UNIQ Hall, 3 Mayıs'ta açılmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul; hizmete sunduğu konsept mekanlarına bir yenisini daha ekliyor. İstanbul’da özellikle festival, sanat ve kültür alanında önemli bir boşluğu doldurmak amacıyla hizmete sunulan UNIQ Hall kapılarını 3 Mayıs’ta açmaya hazırlanıyor. Dünya standartlarındaki alt yapısı, akustik düzeni, fonksiyonel tasarımı, koltuk kapasitesi ile festivallerin, konserlerin, müzikallerin, kongrelerin ve film galalarının yeni adresi UNIQ Hall olacak.

İstanbul yeni festival merkezine kavuşuyor
  
İstanbul festivallerinin yeni merkezi olmak için yola çıkan UNIQ Hall, 1200 kişi kapasiteli çok amaçlı salonuyla sanatseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Şehrin yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul’un içerisinde yer alan ve yine Turkmall tarafından hayata geçirilen 9000 metrekarelik festival merkezinde, yılda 200 etkinlik gerçekleştirilmesi hedefleniyor.  

Başta bale ve modern dans olmak üzere tüm dans disiplinlerinin merkezi olacak olan UNIQ Hall, dünya standartlarındaki çeşitli etkinlikleri de her hafta sonu çocuklarla ve gençlerle buluşturmayı hedefliyor. Kapasitesi ve uyumlu atmosferiyle film galalarına da ev sahipliği yapacak olan mekan, sanatın farklı kollarını tek bir çatı altında toplayacak. 
İstanbul yeni festival merkezine kavuşuyor

UNIQ Hall, Tiyatro Festivaliyle kapılarını açıyor

Festival merkezi ilk olarak İstanbul Tiyatro Festivali’ni ağırlayacak. Festival kapsamında, ‘Godot’yu Beklerken’, ‘Merhametliler’ ve ‘Her Gün Biraz Daha’ oyunlarının sergileneceği UNIQ Hall'de, 12-19 Haziran tarihlerinde de İstanbul Müzik Festivali kapsamında festivalin tek çocuk etkinliği olan Cadı ve Maestro konserine ve Tekfen Filarmoni Orkestrası konserine ev sahipliği yapacak. 2 Haziran tarihinde Altın Örümcek Ödül Töreni’nin düzenleneceği mekan benzer törenler için de bir cazibe merkezi olacak.
 
Doğayla iç içe bir ortamda ve dünya mutfağının en güzel örneklerin bulunduğu seçkin restoran ve kafeleriyle de misafirlerine bambaşka bir ortam sunuyor. 1400 araçlık otopark her etkinlik için oldukça yeterli bir alan sunuyor.
 
Festival merkezi, trafikte kaybedilecek zamanın kültür-sanat için ayrılmasına yönelik çalışmalar da yapıyor. Bu amaçla, her hafta bir etkinliği, mesai bitiminin hemen ardına, saat 19.30’da gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Uniq Hall
Adres: Maslak Ayazağa Cad. No: 4 Ayazağa/Sarıyer İstanbul
Telefon: (0212) 286 03 91


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER