› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.10.2009

Vadinin dibindeki cennet: Event Garden

Pazar gününü en güzel nasıl değerlendirebiliriz diye düşünenlere harika bir önerimiz var!

Geçtiğimiz Pazar günü, Belgrad ormanında dostlarımla beraber çiseleyen yağmurun eşliğinde, bol oksijenin ve büyüleyici yeşilliğin hakim olduğu huzurlu bir yürüyüş yaptık. O kadar yorulmuş ve o kadar bitkin haldeydik ki, yağmurun ardından parıldayan güneşin keyfini ancak güzel bir kahvaltıyla devam ettirebilirdik. Güzel bir kahvaltı için yer ararken, Bahçeköy ile Çayırbaşı yolu arasında karşımıza sevimli bir yer çıktı: Event Garden.

Vadinin dibindeki cennet: Event Garden



Daha arabanızı park ettiğiniz andan itibaren yeşilliğiyle sizi büyüleyen Event Garden; kocaman cennet gibi bir vadinin eteklerinde, 5 ayrı bahçesi olan harika bir yer. Leziz Türk mutfağı eşliğinde, doğa ile bütünleşmek isteyen herkes bu muazzam cennet köşesini mutlaka ziyaret etmeli.



Doğa ile baş başa orman içinde olan bu yerde, açık büfe kahvaltı ve barbekü keyfi yapılabildiğini de hatırlatmak isterim. Çocuklar için oyun alanı, bizler için hamak keyfi bile düşünülmüş. Keyfimize diyecek yok yani… Unutmadan, bekar bayanlar için ufak bir not düşmeliyim: Burada çok nezih bir kır düğünü yapılabilir, aklınızda bulunsun!



Siz de haftanın yorgunluğunu bu eşsiz doğa ortamında atmak istiyorsanız, soğuk havalar için kapalı alanı da bulunan Event Garden’ a mutlaka uğramalısınız. Keyfine keyif katmak isteyenlere… Benden söylemesi!

Event Garden şehrin merkezine sadece 6 km uzaklıkta.
Sarıyer Bahçeköy Cad. No: 37 Sarıyer / İstanbul
(212) 271 1322




Selenge Karataş


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER