› 
 › 
pudra.com 20.10.2010

Vogue Restoran yenilendi!

İstanbul'un en güzel manzaraya sahip restoranlarından Vogue yenilendi. Yeni dekoru ve yeni menüsüyle misafirlerini ağrılıyor.

1997'den bu yana BJK Plaza'nın çatı katında hizmet veren ve artık bir İstanbul klasiği olmuş Vogue Restaurant & Bar misafirlerini artık yeni dekorasyonu ve menüsüyle ağırlıyor.

Vogue Restoran yenilendi!

Hakan EZER tarafından baştan aşağı yenilenen Vogue Restaurant, sade, rahat ve şık ortamıyla, muhteşem Boğaz manzarasını izlemeyi daha da keyifli hale getiriyor. Bej ve açık kahverenginin hakim olduğu bu sıcak atmosferde, geniş camlar sayesinde tüm manzara restoran içerisinden rahatlıkla görülebiliyor.

Gruplar için rahat bir ortam sağlamak için büyük masaların sayısı artırılmış, yemek öncesinde ve sonrasında keyifli sohbetler için lounge alanları yaratılmış. Restorandaki dikkat çekici noktalardan birisi de Fikret Mualla ve Canan Tolon gibi ünlü Türk ressamlarının tablolarına yer verilmesi.

Menüdeki yenilikler...
Vogue'un yenilenen menüsünde sushi yerini korurken dünya ve Akdeniz mutfağından özenle seçilmiş yemeklerin yer aldığı ana menüsünde değişiklikler yapılmış. Tayland usulü acılı yeşil körili ve hindistancevizli lagos balığı çorbası, trüflü ve kuşkonmazlı linguini ve kızarmış ördek gibi seçenekler Vogue'un yeni lezzetlerinden.

Vogue’un suşi mönüsünde 72 çeşit suşi bulunuyor. Ayrıca, geleneksel Türk yemeklerinin yorumları olan kuzu incikten yoğurtlu kebaba, kuzu külbastıdan ızgara bonfileye, kadar birçok yemek bulunuyor. Aynı zamanda mönüde deniz ürünlerine de yer veriliyor. Şili levreği ve zeytin gevrekli kalkan balığı ise deniz ürünleri deyince göze çarpan yemeklerden.

Yiyecek-içecek sektöründe dünya çapında araştırmalar yaparak en iyileri belirleyen Zagat Survey'in listesine giren restoran 13. senesini geride bırakırken İstanbul yiyecek-içecek dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.

Vogue, haftanın her günü 12:00 – 02:00 arasında açık. Pazar günleri 10:30 – 16:00 arasında zengin açık büfe kahvaltı sunuluyor.

Pudra.com öneriyor
Daha çok iş yemekleri için tercih edilen Vogue'un yeni dekorayonu ile ortam şık ve sıcak hale gelmiş. Arkadaş toplantıları, doğumgünü veya romantik yemekler için de cazip görünüyor. Farklı havalarda boğazı izlemek ve uzun kahvaltı etmek için de brunch seçeneği denenmeye değer...

Vogue
Spor Caddesi No: 48 A Blok Kat: 13
Akaretler-Beşiktaş
Tel: (212) 227 25 45 ve (212) 227 44 04
www.istanbuldoors.com





POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER