› 
 › 
06.09.2010

Yeni lezzet durağı Chine Stix Etiler'de

China Stix, kaliteli servis anlayışı ile Sushi ve Çin Yemekleri bölümünden oluşan geniş bir menü seçeneği sunuyor.

Çin ve Uzakdoğu mutfağının farklı ve özel lezzetlerinin sunulduğu sağlıklı yemeğin, sağlıklı yaşamın yeni adresi China Stix, Etiler’de sizleri bekliyor. China Stix, kaliteli servis anlayışı ile Sushi ve Çin Yemekleri bölümünden oluşan geniş bir menü seçeneği sunuyor. Acılı ve vejetaryan tercihlerin yanı sıra çocuklar için hazırlanmış çocuk menüleri, Çin Mutfağı’na ait vazgeçilmez tatlılar ve ekonomik menüler damak tadınıza hitap ediyor !

Yeni lezzet durağı Chine Stix Etiler'de


Karışık

China Stix, zengin Çin yemekleri menüsünü sizlerle buluşturuyor
Başlangıçlardan çorbalara, soya sosu ve filizinin eksik olmadığı salatalardan, tatlı ekşi ya da zencefil gibi çok sayıda farklı sostan hazırlanmış tavuk yemeklerine, dana etinden yapılmış lezzetli et yemeklerinden, karides, kalamar gibi çok tercih edilen deniz ürünlerine, vejetaryan olanlar için faydalı sebze yemeklerinden pilav ve erişte çeşitlerine kadar iştahınızı kabartacak geniş tatlar China Stix’de yer alıyor.


Brokolili tavuk

Doyurucu ve sağlıklı ekonomik set menüler
Sade pilav ya da erişte yanına arzunuza göre tavuk, dana eti veya sebzelerden kombine edilmiş set menüler içeceği ile birlikte zengin bir içeriğe sahip.

Sushiler bir harika
Dışı yosun içi pirinçten yapılan "Maki" sushiler, dışı pirinç içi yosundan hazırlanan "Uramaki" sushiler, sade pirinç üstüne çiğ balık konularak servis edilen "Nigiri" sushiler, pirinçsiz olarak beş parça çiğ balıktan hazırlanan "Sashimi" sushiler ve "Hand Rolls" denilen külahta servis edilen sushiler harika lezzetleri ile müdavimlerini bekliyor.

Çin mutfağına ait özel tatlılar
Çin tatlılarının olmazsa olmazı bal soslu kızarmış muz, bal soslu kızarmış ananas ve kızarmış ceviz değişik tadlar arayanlar için ideal…

Taze sıkılmış içecekler
Faydalı ve eğlenceli meyvelerin işbirliğinden hazırlanan özel meyve suları hem sağlığınıza hem de damak tadınıza iyi geliyor. Elma-portakal, havuç-zencefil, elma-lime special ve karışık seçenekleri ile China Stix keyifli tadlar sunuyor.

Paket Servis Hizmeti
0212 263 47 48 no’lu telefondan restaurantın açık olduğu saatler içinde siparişler alınıyor ve istediğiniz yere hızlı biçimde ulaştırılıyor.

Chine Stix
Nispetiye Cad. No: 61/ A, 34337 Etiler-Beşiktaş
www.chinastix.com.tr
info@chinastix.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER