› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.05.2012

Yeniköy'ün dondurmacısı Mua şimdi de Kemerburgaz'da

Mevsim meyveleriyle günlük olarak ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapılan leziz bir dondurma arıyorsanız size ikinci şubesi Kemerburgaz'da açılan Mua Gelatieri d'Italia'yı tavsiye ediyoruz.

Sizi dondurmanın en güzel adreslerinden biriyle tanıştırıyoruz. Adını İtalyanlar'ın güzel bir lezzet karşısında, parmak uçlarını dudaklarına götürerek yaptıkları öpücük sesinden alan Mua Gelatieri d'Italia, Yeniköy'den sonra şimdi de Kemerburgaz'da hizmet veriyor.

Yeniköy'ün dondurmacısı Mua şimdi de Kemerburgaz'da

İstanbul tutkunu Floransalı Elena Pallotta'nın, mükemmel lezzetteki dondurmalarını sunduğu Mua Gelatieri d'Italia'nın en büyük özelliği dondurmalarının mevsim meyveleriyle günlük yapılması. Meyvelerin temizliğinden, çikolatanın eritilip sütün pastörize edilmesine dek dondurmayla ilgili tüm detaylar burada hazırlanıyor.

Mekan, dondurma yapımında yalnızca doğal ve yerel ürünler kullanıyor. Mua'da yıl boyu üretilen limon veya çikolata gibi dondurma çeşitlerinin yanı sıra ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimlerinde sezon meyvesine göre özel dondurma çeşitleri üretiliyor.

Tamamen doğal malzemelerle üretilen lezzetli bir dondurma keyfi yaşamak için Mua'ya mutlaka uğrayın. Mua bana gelsin diyorsanız o da kolay.
Belli bölgelere özel arabasıyla dondurma gönderebiliyor. Evlere servis nerelere var diyorsanız markanın sitesini ziyaret edin.

Mua Gelatieri d’Italia
Adres: İstanbul Caddesi No: 10/16 Palm Residence Kemerburgaz, Tel: (0212) 322 84 02
Köybaşı Cd. 126/B, Yeniköy, Tel: (0212) 299 84 84
Muagelato.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER