› 
 › 
13.12.2010

Yılbaşında Caz: The Marmara Pera

Dünyadaki en iyi parti otellerinden biri olan The Marmara Pera’da Ateş Tezer Trio’nun canlı caz müziği eşliğinde yeni yıla "Merhaba" deyin!

Yeni yılı The Marmara Pera’da karşılayanları doyumsuz bir müzik ziyafeti bekliyor. Tüm dünyada tatile çıkmak isteyenlerin başvuru noktası olan www.trivago.com web sitesi tarafından “Dünyadaki En İyi 10 Parti Oteli” den biri seçilen The Marmara Pera’da yılbaşında Ateş Tezer Trio sahne alıyor. Piyanoda Uğur Güneş, kontrbasta Matthew Hall ve davulda Ateş Tezer hem kendi bestelerini hem de unutulmaz caz parçalarını yorumlayarak yeni yılda konuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

Yılbaşında Caz: The Marmara Pera



Yılbaşı Mönüsü
The Marmara Pera’da Ateş Tezer Trio’nun canlı caz müziği eşliğinde, yılbaşı yemeği KDV ve içecekler hariç 49 Euro. Yeni yıl için özel olarak hazırlanan yeni yıl menüsünde sıradışı lezzetler yer alıyor; shot bardaklarında avokado çorbası, vinigret sosunda marine edilmiş ahtapot, kestaneli mini pazı sarma, enginar göbeğinde somon carpacio, çıtır, tartar soslu sarımsaklı dana rozbif, karamelize edilmiş kestaneli hindi, nane likörlü madeline granite, parmasan peynirli polente keki üzerinde tane hardal eklenmiş dana bonfile, sitake mantarlı risotto, güveçte damla çikolatalı moulleeux akça ağaç şurubu ile külahta frambuazlı parfe.

Tasarımıyla misafirlerine eski Pera’yı yaşatan The Marmara Pera’da, Ateş Tezer Trio haftanın üç günü perşembe, cuma ve cumartesi akşamları sahne alıyor.

The Marmara Pera Tel: 0 212 251 46 46


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER