28.07.2017

Sanat Labirenti Art Maze' de ikinci dalga

Kapılarını ilk kez Akmerkez’de açan sanat labirenti Art Maze, yeni döneminde toplam 40 yeni eser ile sanatseverleri buluşturmaya devam ediyor.

Akmerkez’in sanatı ve genç sanatçıları desteklemek için hayata geçirdiği sanat labirenti Art Maze, yeni döneminde koridorlarında yeni yeteneklerin eserlerini ağırlıyor.

Sanat Labirenti Art Maze’de ikinci dalga

60 metre karelik bir alanı kaplayan sanat labirentinde genç sanatçıların illüstrasyon ve fotoğraf alanlarındaki eserleri sergilenecek. Her adımında farklı bir dünyayla karşılaştıracak Art Maze’in ikinci sergisinde İpek Kerse, Eymen Aktel, Can Önder, Simge Canbek, Utku Çiftliklioğlu, Burcum Baygut, Duygu Uzman, Hande Şiri, Duygu Bor, Murat Demir ve Selime Göç’ün eserleri sanatseverlerle buluşacak. 
 
g
Street musicians- Eymen Aktel

Her koridorunda farklı hikâyeler barındıran, Art Maze Akmerkez’in Nispetiye Ana Girişi’nde kapılarını açtı. Genç sanatçıları ve sanatı desteklemek için hayata geçirilen proje, farklı sanatçıların işlerine dönemsel olarak ev sahipliği yapacak. Sergi 31 Ağustos 2017 Perşembe gününe kadar her gün 10:00 ve 22:00 arasında ziyaret edilebilecek.
 
Personal- Duygu Uzman
Personal-Duygu Uzman


Etiket: sanat, art maze, sergi
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER