Pudra.com 18.01.2013

Colbert Festivali Türkiye'de!

Chanel, Hermes, Louis Vuitton gibi Fransız lüksünün devlerini İstanbul’da buluşturan Colbert Festivali başladı.

Aralarında Chanel, Hermès, Louis Vuitton gibi dünyaca ünlü üreticilerin yer aldığı 75 lüks markayı aynı çatı altında toplayan ve Fransa’nın “lüksün merkezi” unvanını pekiştirmeyi amaçlayan Comité Colbert, bu yıl rotasını Türkiye’ye çevirdi.

Colbert Festivali Türkiye'de!

Comité Colbert; Fransız lüksünü ve yaşam tarzını Türkiye’de tanıtmak amacıyla, 16-22 Ocak 2013 tarihlerinde İstanbul’da Colbert Festivali’ni düzenledi. “Fransız Lüksünün Modern Yüzü” temasıyla gerçekleştirilen festival, Fransa ve Türkiye arasında yüzyıllara dayanan kültürel ilişkileri, iki ülkenin tarihsel gelişiminde önemli bir yere sahip olan modernlik kavramı ekseninde ele alıyor.


Comité Colbert üyesi markaların Nişantaşı ve İstinyePark AVM’de yer alan mağazalarında özel etkinlikler ve kültürel buluşmalar gerçekleştirdiği festivalle eşzamanlı olarak, İstanbul Modern’de “Modernlik? Fransa ve Türkiye’den Manzaralar” başlıklı bir sergi ziyarete açıldı. Comité Colbert’in ana sponsorluğunda düzenlenen ve çağdaş Fransız ve Türk sanatçıların modernlik kavramına yaklaşımlarını yansıtan sergi, 16 Ocak-16 Mayıs 2013 tarihleri arasında gezilebilecek.

Etkinlikler kapsamında; Türkiye’de faaliyet gösteren markalar, henüz Türkiye’de bulunmayan markalara mağazalarını açarak, İstanbullulara eşsiz bir keşif olanağı sunuyor. Cartier Rémy Martin’i, Chanel ve Eres Sèvres - Cité de la céramique’i, Christian Dior Hôtel Plaza Athénée’yi, Christofle Hédiard’ı ve Perrier-Jouët’yi, Hermès Pierre Hermé ve Louis Vuitton Baccarat’yı, Christian Liaigre’yı ve Ercuis’yi ağırlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER