pudra.com 27.04.2010

Duvarlarınıza bahar gelsin!

Galerie Port’ta satılan Fransız ajans ‘Pecheur d’Images’ın fotoğrafları ile duvarlarınızı dilediğiniz gibi doldurabilirsiniz!

Evimizdeki boş duvarların artık ‘özgün’ bir çözümü var! Çünkü Teşvikiye’de yer alan Galerie Port ilkbaharla beraber uyanan tabiatın izlerini yaşadığınız alanlara taşıyor. Nasıl mı? Fransız “Pecheur d’Images” fotoğraf ajansının temsilcisi olan galeride çeşitli materyallere uygulanan fotoğrafların kanvas, pleksi, forex,laminasyon ve kağıt vb. ebatları da uygulanacak alana göre değişebiliyor. Profesyonel çözümler için de tercih edilen fotoğraflar özellikle iç dekorasyonlarında farklılık arayanlar için mükemmel bir çözüm! Fotoğrafları web sitelerinden de görebilirsiniz...

Duvarlarınıza bahar gelsin!

Denizin, teknelerin, gemilerin, yelkenlilerin, dalgaların en fırtınalı, en sakin, en eğlenceli, en sıradan hallerini fotoğraflamaya hayatını adamış olan Philip Plisson'un kurduğu Pecheur d’Images, bugün sadece deniz değil, her sene belirlemiş oldukları konseptlere göre 27 sanatçısıyla, 1500'ün üzerinde yeni kare çekiyor.

Boyut ve tarz olarak farklı seçenekler sunarken, bütçelere göre de reprodüksiyon, kanvas kumaş, pleksi gibi çeşit çeşit uygulamalar sunuyor. Sipariş verilen tüm fotoğraflar Fransa'da özel olarak basılıyor.

Görüldüğünde kişinin enerjisini arttıracak, renkleriyle coşturacak, detaylarıyla büyüleyecek ve uzaklara götürecek görselleri arayıp da bulamayanlar için çözüm olan Pecheur d’Images, bugüne kadar müdavimlerinin yurtdışından siparişlerde bulunduğu bir ajans…


Galerie Port
Adres: Avukat Süreyya Ağaoğlu Sk.N:6/C Teşvikiye
Tel: 0212 219 8003
Web: www.galerieport.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER