31.01.2019

Galatasaray Lisesi'nin 150 Yılı sergisini kuratörü ile gezin

Batıya Açılan Pencere: Galatasaray Lisesi’nin 150 Yılı adlı sergiyi küratöründen dinlemek istiyorsanız, 7 Şubat'taki ücretsiz etkinliğe katılabilirsiniz.

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Türkiye’nin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Galatasaray Lisesi’ni mercek altına alan “Batıya Açılan Pencere: Galatasaray Lisesi’nin 150 Yılı (1868-2018)” sergisi kapsamında küratörle sergi turu düzenliyor. Sanatseverler için 7 Şubat 2019 Perşembe günü ücretsiz gerçekleştirilecek bu turda, serginin detaylarını küratör İzzettin Çalışlar’dan dinleme ve sergiyi birlikte gezme imkânı bulacağız.

Galatasaray Lisesi’nin 150 yıl sergisini kuratörü ile gezin

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, “Batıya Açılan Pencere: Galatasaray Lisesi’nin 150 Yılı (1868-2018)” sergisi kapsamında tüm kültür ve tarih meraklılarını küratörle sergi turuna davet ediyor.

Katılımcılar bu turda sergiyi küratör İzzeddin Çalışlar eşliğinde gezerken, bir kamu kuruluşunun nadir rastlanır özerk kurumsallaşma öyküsüne şahit olacak. Tur kapsamında Çalışlar, Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Merkezi Koleksiyonu ve Galatasaray Üniversitesi Galatasaray Lisesi Arşivi ile mezunların koleksiyonlarından derlenen fotoğraf, film, efemera ve mektebin farklı dönemlerinde kullanılmış objeler gibi çeşitli orijinal malzemeler hakkında detaylı bilgi verecek.

Tur, 07 Şubat Perşembe günü saat 18:30’da ücretsiz gerçekleşecek.

Küratörle tur ücretsiz ancak kontenjan ile sınırlı. Bu nedenle tura katılmak için resepsiyon@iae.org.tr e-posta adresinden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. 

Beyoğlu Tepebaşı’ndaki İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Pazar günleri hariç haftanın her günü 10:00 - 19:00 saatleri arasında gezilebiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER