pudra.com 15.03.2010

Kaligraf Etem Çalışkan'ın yeni sergisi

Türkiye'nin meşhur kaligrafı Etem Çalışkan’ın Capitol Alışveriş Merkezi'nde başlayan 'Morbahar Çizgiler' sergisini kaçırmayın!

Kaligrafi sanatının Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Etem Çalışkan’ın 'Morbahar Çizgiler' isimli sergisi, 15–21 Mart tarihleri arasında Capitol Alışveriş Merkezi’nde düzenleniyor.

Kaligraf Etem Çalışkan'ın yeni sergisi

Etem Çalışkan'ı aslında hepimiz biliriz; Atatürk portresinden hatta tüm kamu binalarından veya ders kitaplarından onun imzasını hepimiz tanırız... Güzel yazı yazma sanatı ‘kaligrafi’ ile Türk kültürüne ışık tutan Etem Çalışkan’ın yeni sergisi de, sanatçının son dönemde yaptığı yeni işlerini bir araya getiriyor. Çalışkan, 60 yıldır sanat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yunus Emre Divanı, Türk Büyükleri, Nutuk gibi birçok ölümsüz esere yazı ve çizgileriyle hayat veren Çalışkan’ın, Capitol Alışveriş Merkezi için özel olarak hazırladığı sergide 40’a yakın tablosu yer alıyormuş. Ayrıca sanatçının kaligrafi alanındaki tüm bilgi ve birikimini paylaştığı en son öğrencisi tasarımcı Seval Özcan ile birlikte yaptıkları bir çalışma da serginin sürprizi!

Sadece Atatürk portresiyle kalmayın ve Etem Çalışkan'ın tüm çalışmalarını mutlaka görün deriz... 'Morbahar Çizgiler' Capitol Alışveriş Merkezi 1. kat Orta Alan’da; 15–21 Mart haftasında.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER