27.09.2023

'Mavi' sergisi 6 Ekim'e kadar Tasarım Parkı'nda

Birbirinden farklı kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Tasarım Parkı, 6 sanatçının hayata geçirdiği 'Mavi' sergisi 16 Eylül'de açıldı.

Tasarım Parkı Moda, yeni sanat dönemine mavinin gücüyle hayata geçirilen “Mavi” sergisi ile merhaba dedi. Sergi, mavi rengini başlangıç noktası olarak ele alan ve üretimlerini kendi özgün konseptlerine taşıyan 6 farklı sanatçının eserlerini bir araya getiriyor.

Küratörlüğünü Koray Arman’ın üstlendiği 'Mavi' sergisi 6 Ekim'e kadar Tasarım Parkı'nda

Küratörlüğünü Koray Arman’ın üstlendiği,  “Mavi” sergisi, 16 Eylül'de Tasarım Parkı Moda'da açıldı. Sergide sanatçılar, izleyicileri mavinin farklı ton ve kullanım şekillerini eserlerine taşıyıp dönüştürdükleri bir yolculuğa davet ediyor ve mavi rengini başlangıç noktası olarak ele alan ve üretimlerini kendi özgün konseptlerine taşıyan 6 farklı sanatçının eserlerini bir araya getiriyor.

Karma sergiye katılan sanatçılar; Burcu Batmaz, Burçin Belentepe, Cansu Dinç, Damla Açıl Karakurt, Efkan Sarıahmetoğlu ve Nilay Sorgüven “Mavi” rengini farklı anlamlarla birleştirip farklı bir sanat tadı yarattılar.

Tasarım Parkı’nda 6 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek olan sergi, sanatseverlere yazın bitişi ve yeni dönemim başlangıcını, mavinin tonları arasında deneyimleyebileceği bir izlek sunuyor. Sergiyi Tasarım Parkı’nın yeni adresi Moda da 100 numarada , sonbahar’ın hoş havası ve bir kahve eşliğinde  ziyaret edilebilirsiniz.

Tasarım Parkı

2010 yılında kurulan Tasarım Parkı, Kadıköy Moda’da, tasarım ve sanatseverleri bir araya getirerek Anadolu Yakası’nın sanat ve tasarım etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

2022 yılında Moda’daki yeni yerinde, sanatseverlerle farklı kurumları buluşturarak, tasarım, mimarlık, teknoloji ve yaratıcı disiplinler odaklı etkinlik ve atölye çalışmalarını gerçekleştiriyor.

2021 yılında Londra’da Design Park oluşumuyla da çalışmalarına başlayan Tasarım Parkı kurucusu Tasarımcı ve Y. İç Mimar Nursema Öztürk, sanat ve tasarım etkinliklerine yenilikçi bir bakış getirerek farklı kitleleri Tasarım Parkı’nda buluşturmaya devam ediyor.

Adres: Dr. Esat Işık cad. 100/A Moda-Kadıköy/İstanbul
Web adresi: https://tasarimparki.com.tr/


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER