@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.01.2011

Salih Keleş'in Şehrin Ritmi Sergisi Çırağan'da

Salih Keleş'in Şehrin Ritmi sergisi Çırağan'da 23 Şubat'ta başlıyor. Çırağan okumalarının Şubat konuğu ise Nedim Gürsel...

Çırağan Palace Kempinski'de kültür ve sanat etkinlikleri Şubat ayında da devam ediyor. Bu ayın en önemli etkinliği 23 Şubat'ta açılacak olan Salih Keleş'in Şehrin Ritmi sergisi. Ayrıca, Çırağan Okumaları Nedim Gürsel'le devam ediyor. Kalsik müzik konserleri ise ayın iki cumartesi yapılacak...

Salih Keleş'in Şehrin Ritmi Sergisi Çırağan'da

Salih Keleş ‘Şehrin Ritmi’ Resim Sergisi
The National Gallery, Tate Gallery, The British Museum gibi İngiltere’nin önde gelen müze ve galerilerinde araştırma ve etüdlerde bulunan, eserleri yurtiçi ve dışı koleksiyonlarda yer alan Salih Keleş “Şehrin Ritmi” ismini verdiği sergisiyle Çırağan Sarayı Sanat Galerisi’ne konuk oluyor.

23 Şubat’ta açılacak olan sergi, isminden de anlaşılacağı üzere, şehir hayatının ritmini ve bu ritimde yaşayan insanların ruh hallerini anlatıyor. Yağlıboya tablolardan oluşan sergide, annesiyle deniz keyfi yapan küçük bir kız çocuğundan, caddelerde gezen işadamlarına, müzizyenlere kadar pek çok şehirli ile tanışmak mümkün.

Figür ağırlıklı çalışmalarıyla ünlenen Keleş’in resimleri, dramatik yapılarıyla insanları düşünmeye itiyor. Fotoğraf, sinema, kitap, tiyatro ve müziğin resminin temelini oluşturduğunu belirten Keleş eserlerinde izleyenleri kah Beyoğlu kah Fenerbahçe’de sokaklarında gezintiye çıkarıyor.

Yarattığı ekspresyonist resimlerinde insanların hüzün ve mutluluk gibi ruh hallerinin yanısıra şehirlerin değişimine de yer veren sanatçının yağlıboya ve akrilikten 50 eserinden oluşan sergi Saray’ın giriş katında 29 Mart 2011’e kadar günün her saati ücretsiz gezilebilir.

Salih Keleş ‘Şehrin Ritmi’ Resim Sergisi
23 Şubat 2011-29 Mart 2011
Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi



Nedim Gürsel Çırağan Okumaları’nda
Çırağan Palace Kempinski’nin, Kalem Ajans’la birlikte Mayıs 2009’dan beri düzenlediği ve binlerce edebiyatseverle değerli yazarları buluşturduğu “Çırağan Okumaları”nın Şubat ayı konuğu Nedim Gürsel. Son kitabından bölümler okuyacak olan yazar 17 Şubat 2011 Perşembe günü 19.00’da Çırağan Okumaları’nda... Ücretsiz olan etkinliğe katılmak için ciraganokumalari@gmail.com ya da 0212 245 44 06’dan rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Nedim Gürsel Çırağan Okumaları
17 Şubat 2011 Saat: 19.00



Çırağan Klasik Müzik Konserleri
AKM Cumartesi konserlerinin ardından çok önemli bir boşluğu dolduran ve İstanbullu klasik müzik severlerin tutkusu haline gelen “Çırağan Cumartesi Konserleri” üçüncü sezonunda da dinleyicileri büyülemeye devam ediyor. Mart 2009’dan bu yana ücretsiz olarak düzenlenmekte olan konserlerde Chopin, Mozart, Beethoven gibi klasik müzik dehalarının eserlerininin yanısıra Flamenko ve Broadway Müzikallerinden de örnekler seslendirildi.

Şubat ayı konserleri 5 Şubat 2011 ve 26 Şubat 2011 Cumartesi günlerinde 11.00’de başlıyor. Konserlere yer ayırtmak için (212) 327 00 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER