@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.04.2014

Sanatla yeni buluşma adresiniz: Art50.net

Sanatın daha fazla insana ulaşması ve sanatçıların sanatseverlerle buluşması için açılan Art50.net sitesini gezin. Siz de beğeneceksiniz.

Türkiye'de son yıllarda en olumlu gelişmelerden biri sanata olan ilgi. Güncel sanat her zamankinden daha çok konuşuluyor, genç sanatçılar destekleniyor, yeni galeriler ve çok özel sergiler açılıyor. Koleksiyonerlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu hareketlilik sanatseverleri ve tabii Pudra editörlerini çok heyecanlandırıyor.

Sanatla yeni buluşma adresiniz: Art50.net

Sanatın daha fazla insana ulaşması ve sanatçıların sanatseverlerle buluşması için yeni açılan bir siteden bahsetmek istiyoruz: Sanatla iç içe yaşamayı bir hayat tarzı haline getiren ya da getirmek isteyen sanatçı, koleksiyoner ve sanatseverlerin aynı çatı altında buluştuğu Art50.net bu haberimizin konusu.

Art50’ye girince nelerle karşılaşacaksınız kısaca özetleyelim: Bir kere orijinal ve imzalı eserleri görüp satın alabileceksiniz. Tanımadığınız sanatçıları keşfedebilme ve yeni sanatçıları destekleme fırsatı da Art50'de en çok hoşumaza giden yanı. Ünlü sanatçıların Art50’ye özel seçkileri sizi heyecanlandıracak. Sitenin en çok öne çıkan özelliklerinden biri tercihlerinize göre eserleri kolaylıkla arama özelliği. Sanat zevkinizi keşfetmenize ve geliştirmenize yardım edecek öneriler ve sanatsever dostlarınız için çok uygun olacağını düşündüğümüz hediye önerileri de sizi bekliyor.

Çağdaş ve güncel sanat eserlerini barındıran sitede fotoğraf, resim, baskı, dijital ve obje kategorilerinde çeşitli ebatlarda, 650TL’den 11bin TL’ye kadar farklı fiyatlarda eserler bulunuyor. Ayrıca 250TL ‘den başlayan fiyatlarla e-hediye kuponu alıp sevdiklerinizin de sanat sevgisini besleyebilirsiniz.

Art50’de yükselen sanatçılardan Aslı Narin ve Olgu Ülkenciler, genç sanatçılardan Saliha Yılmaz, Serenay Özen ve Ayşegül Karakaş’ın fotoğraf, yağlıboya, karışık teknik ve baskı eserlerini, Taşkın Esin’in kahve kullanarak yaptığı tablolarını, Serdar Çongar’ın etnik ve dinsel çatışmalara gönderme yapan yağlıboya serisini bulabilirsiniz. Mimarlık geçmişiyle dikkatleri çeken Zsar Chankian’ın “SEEN” adlı dijital serisiyle Lale Delibaş’ın dikiş tekniği ile oluşturduğu tabloları da görebilirsiniz. Selçuk Fergökçe’nin yüzler, gözler, izler, sözler..." bağlantısını ele aldığı portre serisi, Orhan Erdenli’nin füzen ve yaldızla yaptığı özel eserleri, Özlem Paker’in yaptığı “Re-cording” serisi ve son dönem dijital baskıları ve Dilay Koçoğulları’nın şaşırtıcı biçimde bir araya getirdiği diptik hücre ve nesne fotoğrafları da ilginizi çekecektir.

Tüm sanatseverlere güncel bir alışveriş ve iletişim platformu sunan Art50, bizce sanata ilgiyi artıracak ve koleksiyonerliği teşvik edecek.
Siz de bir ziyaret edin.
Art50.net


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER