Pudra.com 19.11.2012

Uzay yolculuğuna hazır mısınız?

Astronotların kıyafetleri, kullandıkları aletler, araçların orijinal bölümleri ve onlarca özel maketle insanın uzay keşfine dair her adımı gösteren dev sergi “NASA: A Human Adventure” 22 Aralık'a kadar açık.

Yeryüzünde kalarak uzay macerası yaşamak ister miydiniz? ABD dışında yapılan en kapsamlı sergi olma özelliğini taşıyan “NASA: A Human Adventure” sergisi size 100 yıla dayanan bir uzay macerası sunuyor.

Uzay yolculuğuna hazır mısınız?

Marmara Forum Expo Center’da, 22 Aralık'a kadar açık kalacak olan dev sergide yer alan 300’den fazla parçanın yaklaşık 100 kadarı NASA koleksiyonuna ait, uzaya gitmiş gelmiş alet ve aksesuarlardan oluşuyor. Astronotların kıyafetleri, kullandıkları aletler, araçların orijinal bölümleri ve onlarca özel maket ile insanın uzay keşfine dair ilgi çekici içerik bir arada sunuluyor.

Sergide NASA’nın Mercury, Gemini, Apollo misyonlarına ait parçalar ve Uluslararası Uzay İstasyonu'na ait Atlantis aracının özel replikası hem çocukların hem de büyüklerin büyük ilgisini çekiyor. Burada bir de uzaya fırlatma anını bir ölçüde yaşatan simülasyon cihazı yer alıyor.

Bugüne kadar 1,5 milyon kişi tarafından ziyaret edilen, Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA’nın, insanın uzay merakını ve araştırmalarını konu alan sergisi Opet Petrolcülük A.Ş. ana sponsorluğunda ve Marmara Forum’un katkılarıyla İstanbul Exhibitions tarafından Türkiye’ye getirildi.

Yer: Marmara Forum Expo Center
Adres: Bakırköy Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı 3, İstanbul
Tel: 0212 414 94 94
Sergi saatleri: 10.00-22.00
Giriş ücreti: Tam 25TL, öğrenci 20TL
Biletleri Biletix'ten satın alabilirsiniz.

İstanbulexhibitions.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER