› 
 › 
Pudra.com 10.11.2011

3 boyutlu Titanic geliyor

Tüm zamanların ikinci en yüksek hasılatlı ve aynı zamanda 11 Oscar ödülü kazanan filmi Titanic, 3 boyutlu olarak yeniden vizyona girecek. Filmin 6 Nisan 2012'de gösterimde olacağı açıklandı.

Ünlü Titanic gemisinin ilk sefere çıkışının 100. yılı beyazperdede kutlanacak. Çünkü Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'ın başrollerinde yer aldığı, 1997 yılında çekilen "Titanic" adlı film, 3 boyutlu olarak geri dönüyor.

3 boyutlu Titanic geliyor

1912'de yapımı tamamlandığında dünyadaki en büyük buharlı yolcu gemisi olan Titanic'in, 14 Nisan 1912 gecesi, daha ilk seferinde bir buz dağına çarptıktan sonra, yaklaşık iki saat kırk dakika içinde Kuzey Atlantik'in buzlu sularına gömülmesini konu alan film, sinema tarihine Avatar filmi ile 3 boyutlu teknolojisini getiren James Cameron tarafından 3 boyutlu hale getirilecek.

Titanic'in yeni 3 boyutlu versiyonu 2012 yılına kadar vizyonda olamayacak. Çünkü yapım şirketi ve Cameron, filmin gösterim tarihini efsane gemi Titanic'in batışının 100'üncü yılına denk getirmek istedi. Paramount Pictures, Twentieth Century Fox ve Lightstorm Entertainment, James Cameron, “Titanic”inin 6 Nisan 2012’de 3 boyutlu olarak vizyona gireceğini açıkladılar.

11 Oscar'lı film
Cameron’ın yazıp, yönetip, yapımcılığını üstlendiği “Titanic” tüm zamanların ikinci en yüksek hasılat yapan filmi olmuştu. 11 Oscar ödülü birden kazanan 3 filmden biri olan Titanic'in ödülleri arasında En İyi Film, En İyi Yönetmen de var. Film aynı zamanda oyuncuları Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet’in kariyerlerinin önünü açmıştı.


Etiket: sinema, film, 3 boyutlu
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER