› 
 › 
22.07.2022

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali ile Netflix Türkiye bir arada

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 2-6 Ekim tarihlerindeki Antalya Film Forum Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu'na Netflix destek verecek.

İZLE: ALTIN PORTAKAL NASIL BİR FESTİVAL?👇 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında bu yıl 2-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Antalya Film Forum Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu, Netflix Türkiye iş birliği ile gerçekleşecek.

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali ile Netlix bir arada

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı yazılı açıklamada, iki yıl önce başlatılan ve Türkiye’den başvuracak projelere alan açma amacındaki Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu’nun ana ödülünün bu yıl Türkiye’de ilk kez Antalya Altın Portakal Film Festivali ile iş birliği yapan Netflix Türkiye tarafından verileceğini ve başvuruların bugünden itibaren festivalin web sitesi üzerinden başlayacağını belirtti.
 
Netflix

Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu, büyümekte olan uluslararası dizi sektörüne yeni isimler kazandırmak, projelere ulusal ve uluslararası destek sağlayarak özgün ve yaratıcı içerik geliştirmeye katkıda bulunmak amacıyla ilk kez iki yıl önce düzenlenmeye başladı. Bu yıl Platform’un ana ödülü Netflix Türkiye tarafından verilecek. Ana ödül, Netflix’in dizi ve film endüstrisindeki yetenek havuzunu genişletmek ve geliştirmeye yönelik yürüttüğü Grow Creative desteğiyle verilecek 100 bin TL tutarındaki nakdi desteği ve Netflix Türkiye Dizi Projesi Geliştirme Atölyesi’ne katılımı içeriyor. Netflix Grow Creative Proje Geliştirme Desteği ve Netflix Türkiye Dizi Projesi Geliştirme Atölyesi’ne katılım ödülüne hak kazanan projenin ilk değerlendirme hakkı da Netflix Türkiye’ye ait olacak.

Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu başvuruları başladı!

22 Temmuz itibarıyla festivalin web sitesi üzerinden yapılabilecek Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu başvuruları arasından seçilecek 5 özgün proje ile dijital platformlar için proje geliştiren yaratıcılar ve yapımcılar desteklenecek, uluslararası ve ulusal endüstri profesyonellerine sunulacak.

Başvurular ve platforma katılmaya hak kazanan projeler, kendi alanlarında uzman, yabancı ve yerli yönetmen, yapımcı, senarist, dağıtımcı, film fonu yöneticisi, televizyon kanalı yöneticisi ve satış şirketi temsilcisi gibi sektör profesyonellerinden oluşan platform jürisi tarafından değerlendirilecek. Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu için Netflix Türkiye tarafından verilecek ana ödül dışındaki diğer sponsor ödülleri önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Antalya Film Forum bu yıl 2-4 Ekim 2022 tarihleri arasında Antalya’da, 4-6 Ekim 2022 tarihlerinde ise çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin idari direktörlüğünü Cansel Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu üstlenirken, sanat yönetmenliğini Başak Emre, Antalya Film Forum direktörlüğünü Armağan Lale ve Pınar Evrenosoğlu yürütüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER