› 
 › 
pudra.com 14.05.2010

Akbank 7.Kısa Film Festivali başvuruları başladı!

Akbank Kısa Film Festivali başvularının en son tarihi 04 Aralık 2010. Kaçırmayın!



Türkiye’de kısa film alanında etkin bir platform oluşturan Akbank Kısa Film Festivali bu yıl 7. kez düzenleniyor. Yeni fikirleri desteklemeyi ve kısa film kültürüne katkı sağlamayı amaçlayan festival, 7 -17 Mart 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Akbank 7. Kısa Film Festivali programında, “Festival Kısaları”, “Uluslararası Bölüm”, “Kısadan Uzuna”, “Belgesel Sinema”, “Canlandırma Kısalar”, “Özel Gösterim” ve “Deneyimler” bölümleri yer alıyor. Bu yıl da sinema severler için seçkin bir festival ortamı oluşturmayı hedefleyen festivalin son başvuru tarihi 04 Aralık 2010.

Yarışmaya katılan ve ön elemeyi geçen filmler, Festival Kısaları bölümünü oluşturacak ve festivalde izleyicilerle buluşacak. Ayrıca kurmaca ve belgesel kategorilerinde oluşturulacak iki ayrı jüri tarafından, her iki kategoride “En iyi film” seçilecek ve eserlerin yönetmenleri Akbank Sanat tarafından;



En iyi kurmaca ödülü için; 8 bin TL
En iyi belgesel ödülü için; 8 bin TL ile ödüllendirilecek.

Akbank 7. Kısa Film Festivali yarışması başvuru formları, Akbank Sanat’tan ya da www.akbankkisafilm.com ve www.akbanksanat.com adreslerinden temin edilebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER