› 
 › 
Pudra.com 12.09.2011

Altın Portakal biletleri kadınlara 1 TL

48. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl tam bir kadın şenliğine dönüşüyor. Kadın jüri ve kadın temasının yanı sıra festival filmlerinin kadın izleyicilere 1 TL'ye satılacak olmasından dolayı, kadın izleyici sayısında rekor rakama ulaşılacağı düşünülüyor.

Bu yıl 48'incisi düzenlenecek olan Altın Portakal Film Festivali, kadın jürisi, “… Ve Kadın Dünyaya Dokundu” ana teması üzerine şekillenmesinin yanı sıra kadın izleyiciler için bilet fiyatını 1 TL olarak belirlemesiyle ve kadın izleyicilere çiçek sunulacak olmasıyla tam bir kadın şenliğine dönüşecek. Dolayısıyla bu yılki festivalde en fazla kadın izleyiciye ulaşılması anlamında rekor kırılacağı tahmin ediliyor.

Altın Portakal biletleri kadınlara 1 TL

48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin en önemli etkinliklerinden biri de 13 Ekim’de düzenlenecek “Kadın Zirvesi”. Sivil toplum kuruluşları, bilim insanları, siyasetçiler, sanatçılar ve medya mensupları arasından konusunda uzman kadınların buluşacağı “1. Antalya Kadın Zirvesi”nde “Kadına Yönelik Şiddet Neden Artıyor?” sorusuna yanıt aranacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER