› 
 › 
09.09.2011

Altın Portakal Film Festivali'ne kadın jüri damgası

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yarışacak filmler, Müjde Ar başkanlığındaki kadın jürinin değerlendirmesine tabi olacak. "Ve kadın dünyaya dokundu" temalı festivalde "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm" de yarışacak filmler arasında.

Bu yıl 48'incisi düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali, 8 - 14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalde yarışacak 13 film, Müjde Ar'ın başkanlığında yönetmen Handan İpekçi, oyuncular Vahide Gördüm, Bergüzar Korel, yazarlar Ayşe Kulin, Yaşar Seyman, sanat yönetmeni Annie Geelmuyden Pertan, müzisyen ve oyuncu Şevval Sam, sinema eleştirmeni Melis Behlil, gazeteci Çiğdem Anad ve akademisyen Prof. Dr. Serpil Kırel'den oluşan kadın jürisinin karşısına çıkacak.

Altın Portakal Film Festivali'ne kadın jüri damgası

Ön jüri değerlendirmesini geçerek yarışmaya katılmaya hak kazanan filmler arasında televizyon dünyasında fenomen haline gelen Behzat Ç.'nin sinema versiyonu "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm" de yer alıyor.

Ön Jüri değerlenmesinden geçen 13 film arasında bu yıl "Ve kadın dünyaya dokundu" ana temasıyla hazırlanan Altın Portakal Film Festivali'nde bir kadın yönetmene ait film bulunuyor. Çiğdem Vitrinel'in yönetmenlik koltuğuna oturduğu, Devin Özgür Çınar, Şebnem Hassanisaughi, Erkan Bektaş ve Burak Tamdoğan'ın oynadığı "Geriye Kalan" adlı film "altın portakal" için yarışacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER