› 
 › 
Pudra.com 03.05.2011

Aşk Tesadüfleri Sever’in DVD ve VCD’si çıkıyor

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı, başrollerini Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin’in üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever” filmi, DVD ve VCD olarak 12 Mayıs’ta satışa çıkıyor.

Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli, Yiğit Özşener, Ayda Aksel, Şebnem Sönmez, Hüseyin Avni Danyal ve Yılmaz Gruda'nın rol aldığı ve vizyonda kaldığı 12 hafta boyunca 2.384.041 kişi tarafından seyredilen "Aşk Tesadüfleri Sever", DVD ve VCD olarak 12 Mayıs’ta satışa sunuluyor.

Aşk Tesadüfleri Sever’in DVD ve VCD’si çıkıyor

Filmin tek DVD versiyonunda video klipler, fragmanlar, TV spotları ve fotoğraf galerisi bulunurken iki disk özel versiyonda ise kamera arkası görüntüler, çıkarılmış sahneler, alternatif tesadüfler ve daha birçok ekstra özellik yer alıyor.

Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın bulunmaz…

“Aşk Tesadüfleri Sever”, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. “Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle, İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.


Etiket: film, sinema, dvd, vcd
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER