› 
 › 
Pudra.com 07.03.2012

"Can" filminin gösterimi 11 Mayıs'a ertelendi

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in üstlendiği, Sundance Film Festivali’nde "Jüri Özel Ödülü" kazanan "Can" filminin gösterime girme tarihi ertelendi. Film, 11 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak.

Raşit Çelikezer’in yönettiği, başlıca rollerde Selen Uçer, Serdar Orçin, Yusuf Berkan Demirbağ ve Erkan Avcı’nın yer aldığı "Can" filminin, 16 Mart 2012 olarak ilan edilen vizyon tarihi 11 Mayıs 2012 olarak değiştirildi.


Yapımcılığını Defne Film Prodüksiyon ve Efekt Yapım’ın ortaklaşa üstlendiği "Can" filminin gösterim tarihinin ertelenme nedeni olarak, yapım şirketinin yurt dışında katılacağı yoğun festival süreci ve filmin yine yurt dışı satış stratejisine bağlı olarak yapımcıların Türkiye’de filmin Dağıtım Firması Tiglon’la vardığı ortak karar gösterildi.

Yakın zamanda Sundance Film Festivali’nde "Jüri Özel Ödülü"nü kazanan film buna benzer sebeplerle 1 Mart’ta başlayan Nürnberg Türk-Alman Filmleri Festivali’nden de çekilmişti. Filmin önümüzdeki aylardaki program süreci bu ayın ikinci yarısında kamuoyuna sunulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER