› 
 › 
Pudra.com 01.11.2011

“En fazla ne kadar sevebilirsin?”

Türkiye’nin terlikte moda yaratan yenilikçi ve eğlenceli markası TWIGY, 2011 kış sezonuna, yılın en çok konuşulacak aşk filmi "BENİ UNUTMA" ile birlikte adım atıyor.

TWIGY bu yıl da aşk ve ilişkiler üstüne konuşmaya ve konuşturmaya devam ediyor. Geçen yıl “Eğer istersen aşk ayağına gelir” diyen TWIGY, bu sene yılın en iddialı filmi ‘Beni Unutma’nın sloganı “En fazla ne kadar sevebilirsin?” ile aşk üstüne kafa yormaya devam ediyor. Bu sezon yapacağı tüm dergi, gazete ve açık hava reklamlarında kullanılacak bu sloganla TWIGY bu sene de aşk hakkında konuşturacak…

“En fazla ne kadar sevebilirsin?”

Bir önceki kış koleksiyonunu "Eğer İstersen Aşk Ayağına Gelir" sloganı ile duyuran TWIGY, bu sezon ‘BENİ UNUTMA’nın sloganı “En fazla ne kadar sevebilirsin?” sorusunu koleksiyonunu tanımlamak için kullanıyor.

Özer Kızıltan’ın yönetmenliğinde; Mert Fırat, Tuba Ünsal, Açelya Devrim Yılhan ve Kenan Ece’nin rol aldığı aşk filmi, 11 Kasım Cuma günü vizyona girecek. Farklı kişilerle olan birlikteliklerini istemedikleri şekillerde bitirmek zorunda kalan Olcay (Açelya Devrim Yılhan) ve Sinan’ın (Mert Fırat) ansızın tanışması ve yine beklemedikleri bir aşk yaşamaya başlamasına odaklanan film; aşk, arkadaşlık ve insana dair birçok duyguyu sorgulatıyor.

Filmin Konusu:
Olcay (Açelya Devrim Yılhan) iş hayatında başarılı, genç ve bekar bir kadındır. Ciddi bir ilişki yaşadığını düşündüğü sevgilisi Hakan’ın (Kenan Ece) kendisini aldattığını acı bir şekilde öğrendiğinin ertesi günü Sinan’la (Mert Fırat) tanışır. Olcay’ın ilişkisinin bittiği gün Sinan da ani bir kararla nişanlısı Ebru (Tuba Ünsal) ile evlenmekten vazgeçer. Olcay ve Sinan aşka inançlarını kaybettikleri bugünlerde tanışırlar ve bu tanışma, planladıklarından çok farklı şeyler yaşamalarına neden olur. Birbirlerinden etkilenirler ve yoğun bir duygusal ilişki yaşamaya başlarlar. Oysa Sinan’ın eski nişanlısı Ebru, Sinan’ı bir türlü unutmak istemiyordur... Bir süre sonra mutlu çiftin hayatında bazı şeyler ters gitmeye başlar. Arkalarında bıraktıklarını düşündükleri eski ilişkileri onları bir türlü bırakmayacak, Olcay’da baş gösteren bazı tuhaflıklar da aşkın, arkadaşlıkların ve insana dair birçok duygunun sorgulanmasına yol açacaktır...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER