› 
 › 
Pudra.com 30.01.2013

!f İstanbul 2013, 14 Şubat'ta başlıyor!

!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, bu yıl 12. kez gerçekleşiyor. Dünyanın dört bir yanından filmlerin gösterileceği !f İstanbul 2013, 14 Şubat'ta sinemaseverler ile buluşuyor.

Yenilikçi ve ses getiren filmleriyle kendi takipçilerini yaratan, partileri ve etkinlikleriyle alternatif bir eğlence kültürünü İstanbul’a taşıyan !f İstanbul, 12 yaşına dolu dolu bir programla giriyor.

!f İstanbul 2013, 14 Şubat'ta başlıyor!

Toronto’dan Venedik’e, Sundance’den Cannes’a, dünyanın önemli festivallerinde büyük ilgi görmüş filmlerin Türkiye galalarının yapılacağı !f İstanbul, heyecan verici programıyla 14 Şubat’ta başlıyor.

12. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 14-24 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, İstinye Park Cinemaximum, Cinemaximum Budak, 28 Şubat-3 Mart tarihlerinde de Ankara Cinemaximum CEPA ve İzmir’de ise Cinemaximum Forum Bornova sinemalarında gerçekleşecek. !f İstanbul açılışını 13 Şubat’ta yılın en çok beklenen filmlerinden "Holy Motors/Kutsal Motorlar"la yapacak.

Festivalin uluslararası alanda ses getiren film yarışması Keş!f'te, 9 farklı film Marianne Slot, Richard Peña, Miguel Gomes, Denis Côté ve Meltem Cumbul'dan oluşan jürinin önünde yarışacak. Keş!f bölümündeki filmler ayrıca, Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) jürisi tarafından değerlendirmeye alınacak. Ceylan Özçelik, Çağdaş Günerbüyük ve Yeşim Tabak’tan oluşan jüri, seçecekleri bir filme SİYAD Ödülü’nü verecek.

"Alternatif dağıtım ve paylaşım" projesi "!f ²" bu yıl dördüncü kez yapılacak. Festivalin İstanbul’daki son üç günü, 22-24 Şubat tarihleri arasında İstanbul’la eşzamanlı gösterilecek 5 film, farklı şehirlerden 15 bin kişiye aynı anda ulaşacak. İstanbul’daki festival, salonlarını, Türkiye’nin 26 şehrinin yanı sıra Lefkoşa, Gümrü, Kudüs, Erivan ve Ramallah’a taşıyacak.

Müziğin tüm yansımalarını bir araya toplayan "!f Müzik", müzik filmleri, müziğin mutfağından etkinlikler ve partilerle İstanbul’un eğlence kültürüne benzersiz renkler katacak. Ayrıca, !f İstanbul’un söyleşili, atölyeli etkinlikleri festivale ve !f'çilerin dünyasına hareket katacak. Bu yıl festivalin etkinlik mekanları İstanbul’da SALT Beyoğlu, Açık Sinema, Cezayir, Maçka G-Mall, Ankara’da ODTÜ GİSAM olacak.

12. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri 1-3 Şubat tarihlerinde İstanbul, 8-10 Şubat tarihlerinde Ankara ve İzmir’de indirimli ön satışa çıkacak.


İstanbul’da bilet fiyatları


Hafta içi gündüz gösterimleri: 7 TL
Tam: 14 TL (Hafta içi 19.00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tüm gün)
Öğrenci: 11 TL (Hafta içi 19.00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tüm gün)
"Ev" bölümü filmleri: 7 TL
21.30 – 22.00 seansları: 16 TL


Ankara ve İzmir’de bilet fiyatları


Hafta içi gündüz gösterimleri: 7 TL
Tam: 13 TL (Hafta içi 19.00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tüm gün)
Öğrenci: 10,5 TL (Hafta içi 19.00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tüm gün)
"Ev" bölümü filmleri: 7 TL
21.30 – 22.00 seansları: 13 TL

Festival ile ilgili detaylı bilgi ve film programları için: ifistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER