› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.05.2013

Fashion Film Fest 2013 Haziran'da başlıyor!

Fashion Film Fest Türkiye, 18-20 Haziran'da İstanbul'da, 29 Haziran'da Alaçatı'da, 5 Ekim'de Bursa'da ve 12 Ekim'de Eskişehir'de moda ve film severlerle buluşacak.

Geçen sene Şubat ve Ekim'de Istanbul Fashion Week paralelinde düzenlenen moda filmleri etkinliği, bu sene 4 şehri gezecek kapsamlı bir moda ve film festivali haline geldi. Fashion Film Fest Turkey 2013, 18-20 Haziran arasında İstanbul'da, 29 Haziran'da Alaçatı'da, 5 Ekim'de Bursa'da ve 12 Ekim'de Eskişehir'de moda ve film sevenlerle buluşacak.

Fashion Film Fest 2013 Haziran'da başlıyor!

Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinden bağımsız modacıların işlerini sergileyen moda filmlerini programına alacak olan festivalde ayrıca uluslararası bir moda film yarışması düzenlenecek. En iyi moda filmi ve en yaratıcı moda filmi gibi farklı ödüllerin verileceği yarışmada Bülent Doruker, Uğurkan Erez, Işın Görmüş, Güven Kıraç, Ceylan Saner, Müge Turan, Ümit Ünal ve Tamer Yılmaz jüri olarak yer alacak. Yarışmada birinci seçilecek filmin yönetmeni, Digital Film Academy tarafından verilecek 5000 TL. değerinde eğitim bursunun sahibi olacak.

Film gösterimlerinin yanı sıra Natali Yeres, Emre Kavuk, Ümit Ünal, Funda Pehlivan Eker, Fırat Neziroğlu ve Merve Bayındır gibi isimlerle söyleşiler ve moda workshopları yapılacak. Festivalin en büyük sürpriziyse ‘Fashion Carnival’ adıyla düzenlenecek olan moda karnavalı olacak.

Son katılım tarihi 30 Mayıs olan moda filmleri yarışmasına başvurmak isteyenler fashionfilmistanbul.com adresindeki formu kullanabilirler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER