› 
 › 
pudra.com 07.05.2010

Haftanın Filmi: Aşkın Son Mevsimi

Büyük Rus yazar Tolstoy'un son bir yılını anlatan 'Aşkın Son Mevsimi' filminde Helen Mirren, Christopher Plummer, Paul Giamatti gibi isimler rol alıyor.

Ölümünün 100. yılı sebebiyle tüm dünyada anılan büyük yazar Tolstoy’un son yılına ayna tutan; Christopher Plummer ve Helen Mirren’a Oscar ve Altın Küre adaylığı kazandıran “Aşkın Son Mevsimi”nde James McAvoy, Paul Giamatti gibi isimler de rol alıyor.

Haftanın Filmi: Aşkın Son Mevsimi

Büyük Rus yazarın son yılını aktarırken aşkla yaşamanın zorluğunu ve aşksız yaşamanın imkansızlığını da anlatan ve Jay Parini’nin romanından uyarlanan filmi Altın Ayı adayı yönetmen Michael Hoffman yönetiyor.

Filmin konusu

Paparazziler gece gündüz Tolstoy’un malikanesinin dışında beklemekte, maddiyattan uzak bir yaşam sürmeye çalışan Tolstoy ile karısı ve esin perisi kontes Sofya arasındaki kavga dedikodularını doğrulayacak bir fotoğraf yakalamanın peşindedir. Sofya’dan nefret eden Chertkov (Paul Giamatti, “Sideways), Tolstoycu düşüncenin daha fazla yayılması için vasiyetinde kitaplarının haklarının Sofya’ya değil halka bırakılması için Tolstoy’u ikna etmeye çalışmaktadır. Sofya, Chertkov’un planlarını öğrenmek ve Tolstoy’u vasiyetini değiştirmemesi için ikna etme peşindedir. Bu çekişmeler yumağının ortasında ise Tolstoy’un sekreteri olma şansına erişmiş Tolstoycu presinplere katı bir şekilde bağlı olan genç ve naif bir delikanlı olan Valentin (James McAvoy, “Atonement”) vardır. Burada hayatında ilk kez aşkla tanışan Valentin olaylara herkesden farklı bir gözle bakmaya başlayacak, hayat ve aşka dair düşünceleri derinden değişecektir.

Aşkın Son Mevsimi (The Last Station) 7 Mayıs 2010’da vizyonda!



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER