› 
 › 
pudra.com 18.12.2009

Haftanın filmi: Başka Dilde Aşk

“Konuşmadan anlaşabilir miyiz?”: Başka Dilde Aşk, işitme engelleri bir gencin aşk hikayesini anlatıyor.

İşitme engelli bir gencin çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşık olmasını şiirsel bir dille anlatan film, aşkın hiçbir engel tanımayacağını birbirinden ilginç anekdotlarla beyazperdeye aktarıyor.

Haftanın filmi: Başka Dilde Aşk

Yapımcılığını Ofis İstanbul by PPR’ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ile Mert Fırat’ın yazdığı ve yönetmenliğini yine İlksen Başarır’ın üstlendiği filmde, Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Emre Karayel, Lale Mansur, Timur Acar, Ayten Uncuoğlu, Metin Coşkun, Şebnem Köstem, Tuğrul Tülek, Tuna Kırlı, Gizem Erden ve Murat Okay rol alıyor.

"Konuşmadan anlaşabilir miyiz?"


Başka Dilde Aşk, sinema tutkunlarını, sosyal sorumluluk konularında daha duyarlı olmaya davet eden mesajlarıyla da dikkat çekiyor. Ülkemizde yaşayan dokuz milyon engelli insanın hayata katılması için çaba gösterilmesi gerektiğini vurgulayan filmin ekibi 1000 kelimeden oluşan işaret dili eğitim dvd’sini de İşitme Engelliler Milli Federasyonu ile yaptığı ortak çalışma sonucunda ilk defa Türkiye’de dağıtıma hazır duruma getirdi. Aynı zamanda Türkiye Kürek Federasyonu ile birlikte yürüttüğü proje kapsamında dünyada ilk kez engellilerin kürek sporuna kazandırılması ve onların spor, sosyal aktivitelerden faydalanabilmesi hedefleniyor.

Başka Dilde Aşk, işitme engelliler için Türkçe altyazılı olarak 18 Aralık’ta vizyona giriyor. Film, bu yönüyle de Türkiye’de bir ilke imza atmış olacak…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER