› 
 › 
pudra.com 30.04.2010

Haftanın Filmi: Beni Unutma

Robert Pattinson, Emilie de Ravin ve Pierce Brosnan’ın rol aldığı; aşk ve kayıp üzerine dokunaklı film ‘Beni Unutma’ sinemalarda!

Bir romantik dram olan 'Beni Unutma’da vampir serilerinden hatırladığımız Robert Pattinson, Tyler isimli New York’ta yaşayan ve bir trajedinin tüm aileyi dağıtmasıyla babasına (Pierce Brosnan) karşı isyankar hale gelen bir genci canlandırıyor. Tyler, kaderin bir oyunu sonucu Ally (Emilie de Ravin) ile tanıştığı güne kadar kendisini kimsenin anlayamadığını düşünmektedir. Aşk aklına gelen en son şey olmasına rağmen, Ally’nin beklenmedik şekilde kendine çok iyi gelmesi ve ondan ilham alıyor olmasıyla ona yavaş yavaş aşık olmaya başlıyor. Bu aşkla beraber mutluluğu ve hayatındaki anlamı da keşfediyor. Az bir zaman sonra sırların ortaya çıkması ve trajedinin yeniden boy göstermesiyle, onları bir arada tutan sebepler aksi yönde etki etmeye başlıyor.

Haftanın Filmi: Beni Unutma

İki ailede de yaşanan kaybın dinamikleri değiştirdiğini ve bazı aile üyelerini bir araya getirip yaklaştırırken, bazılarını ayrı düşürdüğüne şahit oluyoruz. Genelde bakıldığında film aşkın gücü, ailenin hayatlarımızdaki rolü ve birinin hergün süre gelen hayatındaki değerler üzerine unutulmaz bir hikaye.

Yönetmen Allen Coulter film için şöyle diyor: “Beni Unutma iki genç arasında gelişen samimi bir aşkın ve iki farklı ailenin kendi açılarından yaşadıkları trajik olaylardan nasıl etkilendiklerinin portresini sunuyor ve senaryo da aşk, kayıp ve hayatın yavaş yavaş yitişi gibi daha büyük temalara ayna tutuyor."

Yapımcı Nick Osborne ise "Bu film aşk ve kayıp üzerine” diyor; "Birinin hayatını, hayatında belirli olayların neden yer aldığını ve bazen de cevapsız kaldığını, bir cevap niteliğinde anlatmaya çalışan bir hikaye.”


Robert Pattinson, Pierce Brosnan, Emilie de Ravin gibi isimlerin rol aldığı Beni Unutma 30 Nisan’dan itibaren sinemalarda!



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER