› 
 › 
pudra.com 04.12.2009

Haftanın Filmi: Dönüşüm

İki muhteşem aktrisi bir araya getiren Dönüşüm, fiziksel olarak yavaş yavaş başka birisine dönüşen bir kadını anlatıyor.

Sophie Marceau ve Monica Bellucci’nin başrolleri paylaştığı Dönüşüm adlı film, festivallerden sonra nihayet 4 Aralık’ta vizyona giriyor. Tüyler ürpertici atmosferi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Marina de Van’ın son filmi Dönüşüm, fiziksel olarak yavaş yavaş başka birisine dönüşen bir kadının hikayesinin anlatan, benzeri olmayan bir psikolojik gerilim…

Haftanın Filmi: Dönüşüm

Filmin konusu…

Evli ve iki çocuklu bir yazar olan Jeanne (Sophie Marceau), evinde huzursuzluk verici değişimler olduğunun farkına varır. Kendi bedeni de değişmeye başlamıştır ama etrafındaki kimse bunları görmemektedir. Ailesi bu korkuları, yeni kitabını yazmakla ilgili stresine bağlasa da, Jeanne daha derinlerde başka bir şeyler olduğunu bilmektedir. Annesinin evinde bulduğu bir fotoğraf onu İtalya’da bir arayışa sürükler. Artık başka bir kadına (Monica Bellucci) dönüşmüş olan Jeanne, kimliği hakkındaki şaşırtıcı gerçekleri burada öğrenecektir.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER