› 
 › 
pudra.com 05.02.2010

Haftanın filmi: Herkesin Keyfi Yerinde

Robert de Niro, Drew Barrymore ve Kate Beckinsale’in rol aldığı Herkesin Keyfi Yerinde 5 Şubat’tan itibaren vizyonda!

Hiçbir aile mükemmel değildir. Bir aile ne kadar çok mükemmel gibi görünürse o ailede o kadar çok sır vardır ve Goode ailesinde de durum farklı değildir. Frank Goode ailesini ayakta tutabilmek ve mümkün olan her imkâna ulaşmak için fırsat bulduğu her saat çalıştı. Ve beklendiği gibi artık 60 yaşına geldiğinde, zamanın geçip gittiğini ve çocuklarının büyüdüğünü göremediğini fark eder. Zamanı geri döndürüp çocuklarıyla tekrar bir araya gelme hevesiyle Frank ani ve kıtalararası bir yolculuğa çıkar. Ancak kısa sürede karısının ona çocukların durumlarıyla ilgili bilgi verirken, kötü haberleri atladığını ve iyi haberleri abarttığını fark eder.

Haftanın filmi: Herkesin Keyfi Yerinde

Aile hakkında bir filmin, aile değerlerinin önemi hakkındaki vaazlarıyla ünlü bir ülkeden çıkması sürpriz değil – İtalya. Filmin orijinali ise 1990’da Giuseppe Tornatore tarafından yazıldı ve yönetildi…

Robert de Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale ve Sam Rockwell’in rol aldığı, Paul McCartney’nin yeni şarkısı ‘Come Home’u dinleyebileceğiniz ‘Herkesin Keyfi Yerinde’ 5 Şubat’tan itibaren sinemalarda!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER