› 
 › 
Pudra.com 18.01.2013

İmkansız bir aşkın filmi: "Mahmut ile Meryem"

Yazar Elçin'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan "Mahmut ile Meryem" masumiyetin aşkla buluştuğu bir film. 22 Mart'ta vizyonda...

Yönetmen Mehmet Ada Öztekin’in ilk uzun metraj filmi olarak izleyici karşısına çıkacak olan "Mahmut ile Meryem"de, başrolleri Aras Bulut İynemli ve Eva Dedova paylaşıyor. Yapımcılığını 24 Kare Film ve Salname’nin üstlendiği ve Yazar Elçin’in aynı adlı romanından uyarlanan "Mahmut ile Meryem", 22 Mart’ta vizyona girecek.

İmkansız bir aşkın filmi:

Çekimleri Azerbaycan ve Türkiye’de gerçekleştirilen film, farklı dinlerden iki gencin imkansız aşk hikayesini anlatıyor. Gerçek aşkın eşsiz gücünü, günümüzde pek de rastlanmayan masumiyeti ve modern zamanın aşklarına bile ilham verecek fedakarlıkları ustaca anlatan film, izleyenleri büyülü bir dünyaya götürecek.

Dünyada birçok farklı dile çevrilen ve çağdaş edebiyatın önemli eserlerinden olan "Mahmut ile Meryem", Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Ferhat ile Şirin gibi günümüz aşklarına ilham kaynağı olan bir Doğu masalı yaratıyor.

Azerbaycan tarihinin en parlak dönemi olan 16. yy.'da Gence'de başlayan hikaye, Ziyad Han’ın Müslüman oğlu Mahmut ve Hristiyan keşiş kızı Meryem’in imkansız aşkını ele alıyor. Meryem, hayatta babasının ona kurduğu kabuğun dışına hiç çıkmamış, hiçbir şey görmemiş, doğanın bir parçası gibi yaşayan biridir. Kendi dünyasında mutlu, masum bir kızdır. Babası onu Mahmut’tan kaçırmak için "Mukaddes Ev"e doğru bir yolculuğa çıkarır. Mahmut ise her şeyi geride bırakıp aşkının peşinden gidecektir. Ayrı ayrı çıktıkları bu yolculuk, onları hem büyütecek hem de aşklarını adeta bir destan haline getirecektir.

Mahmut ile Meryem'i sosyla medyada takip etmek için:
Facebook.com/MahmutileMeryemFilmi
twitter.com/MahmutileMeryem







Mahmut İle Meryem'in fragmanını izlemek için tıklayın



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER