› 
 › 
pudra.com 21.10.2010

İnternette sinemanın adresi: Sinema.com

1999'dan beri sinema konusunda bilgi ve içerik sunan ‘sinema.com’, artık sadece bilgi değil yüksek görüntü kalitesi ile fragmanlara göz atmaktan, film ve dizi izlemeye varan, geniş bir video arşivini takipcilerine sunmaya başlıyor.

Sinema.com’un yenilenen sitesi, tüm sinema filmlerinin fragmanlarının yüksek kalitede izlenebildiği, seans bilgilerinin, filmler hakkında yorumların ve film özet açıklamalarının incelenebildiği, sinema konusundaki tüm ihtiyaçların tek noktadan karşılandığı bir internet sitesi haline geldi.

İnternette sinemanın adresi: Sinema.com

İzle-Öde Sistemi
Bunun da ötesinde; Artık tek bir tıkla, ‘izle-öde sistemiyle’ pek çok sinema filmini zahmetsiz bir şekilde bilgisayarınızdan ve internetin bulunduğu her noktadan izleyebileceksiniz. Evinizden dışarı çıkmadan, internetten yabancı veya güvenlik riski taşıyabilecek sitelerden filmleri saatlerce uğraşıp indirmeye çalışmadan; oluşturulan yapı ile izlemek istediğiniz filmi Sinema.com sitesi üzerinden sadece seçerek anında izleyebileceksiniz.

Yeni video kanalları
İnternet ortamındaki 11 yıllık tecrübemizle, tüm bu hizmetlerimizin yanı sıra yenilenen sitemizde yeni bir hizmete daha başlıyoruz. Çok yakında ‘sinema.com’ üzerinden pekçok video kanalıda devreye girecek. Yayına girecek yepyeni kanallarda, kadınlar yemek tariflerine, gençler yüzlerce eğlence videosuna, erkekler de spor ve araba videolarına ulaşabilecek.

Ayrıca müzik dinlemeyi seven herkes, yayına girecek müzik kanalı ile kendi şarkı listesini oluşturup, istediği şarkıları yüksek kalitedeki kliplerini izleyerek dinleyecek. Herkese ilgi ve merak alanına göre hitap edecek en kaliteli videolar ‘sinema.com’un yepyeni kanallarıyla hayatımıza girecek.
Tüm bu yenilikler dünyasına www.sinema.com adresinden göz atabilirsiniz.

BİLGİ
Sinema.com,Türkiye’nin ilk sinema sitesidir. 1999 yılından bu yana aktif olan sinema.com’un hizmetleri Tikle iştiraki, Teknolojix A.Ş. tarafından sunulmaktadır.
Sinema.com, tüketicilere ücretli veya ücretsiz video içeriklerinin kaliteli bir ortamda sunumu için oluşturulmuş dev internet video portalıdır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER