› 
 › 
05.10.2019

Netflix'te şu an izleyecek 3 harika dizi önerimiz var!

Eğlenceli, sürükleyici ve her yönüyle güldürürken düşündüren dizi arayışınız varsa , çarpıcı ve etkileyici konularıyla Pudra'nın ilk 3 önerisi sizlerle.

Hayatınıza enerji katacak bu 3 diziyi soluksuz izleyeceğinizi ve beklentinizin çok ötesinde etki yaratacağının garantisini veriyoruz! 

2019 Dizi Önerileri

Anne With An E

Hayatı keşfettiğinizde neşeyle sarhoş olur musunuz?


Breaking Bad’in senaristlerinden Moira Walley-Beckett’ın yaratıcısı olduğu Netflix dizisi Anne With an E, muhteşem bir hayal gücüne sahip olan Anne Shirley’nin maceralarını konu alıyor. Sıcacık, iç ısıtan, hayal kurmaktan asla vazgeçmeyen ve içimizdeki çocuğa  dokunan Anne, hepimizin ihtiyaç duyduğu muhteşem bir ilham kaynağı.  

19. yüzyılın büyüsünü olduğu gibi yansıtan ve  görsel anlamda oldukça başarılı 2 sezonluk dizinin müptelası olacaksınız. 22 Eylül Pazar günü CBC Televizyonu'nda 3. sezonu yayınlandı ancak, Netflix henüz yeni sezonu duyurmadı.
 
Anne with an E

Atypical
18 yaşındaki otizmli Sam Gardner’in zekasına hayran kalmaya hazır mısınız?
 
Otizmli bireylerin toplumda yaşadığı sorunlar konu olsa da aslında Atypical, neyin gerçek olduğunu düşünmemizi sağlıyor. Kalabalıktan, gürültüden, kendisine dokunulmasından hiç hoşlanmayan Sam'in iç dünyasında yaşadıkları muazzam bir görselle ekrana yansıtılıyor. Kendince geliştirdiği yöntemlerle bütün zorluklara karşı bir birey olma mücadelesi ile sınırları nasıl zorladığına tanıklık edeceksiniz. Zaman zaman abla-kardeş ilişkisinde cömertliğin ve fedakarlığın duygusuna kapılsanız da en güçlü anlatım biçimi olan mizahla birleştirilmiş bu 2 sezonluk diziyi keyifle izleyeceğinizin garantisini veriyoruz. 

Takvimlerinizi işaretleyin, Atypical'ın dönüşü yakında. Netflix, 1 Kasım Cuma günü üçüncü sezonu için hazır olacak.
Atypical
 

The Good Place​


Ölümden sonraki hayatın eğlenceli bir şekilde kurgulandığını söyleyebiliriz. Evrenin nasıl işlediğine dair sana verebileceğimiz bir cevap olsaydı önerimizin bir anlamı kalmazdı. :) 

Dünyadaki hayatını bencil ve umursamaz biri olarak geçiren Elenaor, Bad Place’in ne kadar korkutucu bir yer olduğunu öğrenip gerçek karakterini  saklamaya karar verir ve yerini sağlamlaştırmak için Chidi’den iyi insan olma dersleri almaya başlar.

Masal dünyasında hayal edebileceğiniz bir yer de , yeni komşularıyla yaşamaya başlayan Eleanor’un maceralarına tanık olurken dizi karakterlerini çok seveceksiniz.  

The Good Place


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER