› 
 › 
Pudra.com 13.12.2011

“Nothing But The Beat” filmi bugün Facebook'ta

Dans müziğinin fenomen ismi David Guetta’nın sıra dışı hayatını konu alan Nothing But The Beat belgeselinin Facebook prömiyeri bugün tüm dünya ile aynı anda Facebook’tan izlenebilecek.

Enerji içeceği Burn’un desteğiyle, dans müziğinin fenomen ismi David Guetta’nın sıra dışı hayatını konu alan Nothing But The Beat belgesel filminin Facebook prömiyeri 13 Aralık Salı günü (bugün) tüm dünya ile aynı anda Facebook’tan izlenebilecek.

“Nothing But The Beat” filmi bugün Facebook'ta

Tutkuları ile hareket eden ve bunun uğrunda yaratıcılıklarını sonuna kadar kullanan, enerjilerini diğer insanlarla da paylaşarak arttıran kişilerin içeceği burn’ün bu projesi, Facebook üzerinden tüm dünyaya yayılacak. 13 Aralık Salı günü http://www.facebook.com/BurnEnergy adresine girerek izlenebilecek olan filmin yapımında ise bir Türk’ün imzası var. Bu önemli belgesel film Umut Özaydınlı’nın yapımcılığında hayata geçirildi.

Her albümü tüm dünyada milyonları aşan dünyaca ünlü David Guetta’nın bu belgesel filminin sadece 13 Aralık Salı günü yapılacak ve tekrarlanmayacak olan bu dijital prömiyerini kaçırmayın ve siz de efsane müzisyenin müzik yolculuğunun şahidi olun.

Nothing But The Beat hakkında
Belgesel filmde, efsanevi DJ David Guetta hakkında Kelly Rowland, Snoop Dogg, Ludacris, Taio Cruz ve Usher gibi günümüzün en meşhur sanatçılarıyla yapılan detaylı röportajlara ve dans müziği efsaneleri Norman Cook aka Fatboy Slim, Laurent Garnier, David Morales ve Pete Tong’in anlattıklarına yer veriliyor. Aynı zamanda filmde Afrojack, Avicci ve Nervo gibi Guetta’nın bir sonraki albümünde birlikte çalıştığı en yeni yetenekler de bulunuyor. Film, Guetta’nın pop, hip-hop ve R&B ile house müziği karışımı bir cross-over müzik türünün doğuşunda oynadığı rolü de gözler önüne seriyor. Bu yolculukta Guetta, çığır açan ritim ve sound’ları yeni dinleyici ve jenerasyonlara tanıtırken yaşadığı inişleri, çıkışları, mücadele ve zaferleri de paylaşıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER