› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.02.2012

Online sinematek MUBI Türkiye'de!

Online sinema platformu MUBI artık Türkiye'de. Ayda 4.99 TL karşılığında 30 film izleyebilmek için MUBI'ye üye olmanız yeterli...

Sinemaseverlere harika bir haberimiz var: Dünyanın ilk ve tek online sinemateği MUBI, tr.mubi.com adresinde Türkçe olarak Türk sinemaseverlerin hizmetinde.

Online sinematek MUBI Türkiye'de!

Online bir sinema platformu olan MUBI, (mubi.com) dünyanın konuştuğu, seçilmiş filmleri internet üzerinden istenilen yerde ve zamanda izlemeye olanak tanıyor. 4.000.000’dan fazla üyesi bulunan, ayda 300.000’e yakın filmin izlendiği MUBI'yi seyircilerine artık biz de katılıyoruz.

Mubi'de film izlemek için neler yapılması gerekiyor derseniz: Öncelikle tr.mubi.com adresinden siteye üye olmak gerekiyor. Siteye Facebook hesabıyla giriş yapılabiliyor. Ardından film izlemek için aylık 4.99 TL'lık bir üyelik satın alıp ayda 30 film izleyebiliyoruz.

Mubi'de film izlemek...
  • Her gün yepyeni bir filmle tanışma şansınız var! Ödüllü bir festival filmi, unutulmuş bir klasik ya da gizli kalmış bir başyapıt!
  • İzlemek İçin tam 30 gününüz var!
  • Mubi, her filmin size 30 günle sınırlı olduğunu hatırlatıyor.
  • Üstelik, 30 gün limitini doldurmuş bir filmi gerçekten izlemek, MUBI'ye geri döndürmek de mümkün...




MUBI Açılış Partisi
MUBI Türkiye’yi kutlamak için Diary of Mu işbirliğiyle ve If’in desteğiyle 25 Şubat Cumartesi günü saat 22:00’de, Avrupa’ya kalkan son trenden hemen sonra Sirkeci Garı’nda MUBI Launch Party düzenleniyor.


tr.mubi.com

facebook.com/mubidotcom


twitter.com/mubidotcom


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER