› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.04.2010

Seni seviyorum Bonus!

Garanti Bonus Card 10. yaşını kutluyor. Pudra.com da Bonus’un doğumgününü bir mektupla kutluyor!

Reklamlarında da söylendiği gibi: “Seni seviyorum Bonus!” Neden mi? Çünkü bize para harcarken para kazanabileceğimizi gösterdin. Eğlenceli reklamlarınla bizi güldürdün. Bonus kafaların afro peruklarıyla yeni bir trend yarattın. Özel günlerde hep bizi hatırladın; hediyelerimizi sende biriken bonuslarımızla aldık. Özel günler dışında yardıma ihtiyaç duyduğumuz günlerde de yine kara gün dostuydun; ambulans çağıracağımızda, kapıda kaldığımızda, kartımız çalındığında… Sadece Türkiye sınırları dahilinde değil, yurtdışına adım attığımızda da kendimizi yalnız hissetmememizi sağladın. En sevdiğimiz aktivite olan sinemayı bize keyifle yaşattın. Birbirinden ünlü isimleri oynattığın reklamlarında bize adeta eğlenceli kısa skeçler izlettin. Telefon faturalarımıza sürpriz dakikalar kazandırdın. Futbolseverin yanındasın. Ve en önemlisi doğa dostusun Bonus!

Seni seviyorum Bonus!

10. yaşın kutlu olsun Bonus!

10. yılını kutlayan Garanti Bonus bunun şerefine birbirinden güzel kampanyalar düzenlemiş. Yani 10. yılında Bonus yine ‘bedavası en bol’ sözünü tutuyor! Örneğin doğum günü tarihi olan 17 Nisan'da, 24 saat boyunca her iki köprüden de geçmek bedava! Cumartesi günü saat 00:00'dan 23:59'a kadar, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden, bayramlarda olduğu gibi, ücret ödemeden geçilecek. Türkiye'de bir ilk olacak ve Bonus'un 10. yaşını bir bayram havasında kutlamamızı sağlayacak bu kampanyadan yalnız Bonus Card sahipleri değil, tüm İstanbullu'lar yararlanacak. Ayrıca 17 Nisan günü, Bonus Trink ile ulaşım olan tüm şehirlerde de ulaşım bedava.

Veya 30 Nisan’a kadar 7 gün 24 saat her bir dakika, Bonus üye iş yerlerinde işlem yapmakta olan bir Bonus Card sahibi 10 TL bonus kazanacak. 35 TL ve üzerindeki işlemler için geçerli olan kampanyada müşteriye 10 TL bonus kazandığı bilgisi slip mesajı, işlem anında gelen SMS ve POS makinesinde çalacak olan Bonus jingle'ı ile verilecek. Bir kart sahibi en fazla bir kez kampanyadan faydalanabilecek.

Daha bitmedi… 2 - 30 Nisan arasında Bonus ile yapılan 75 TL ve üzeri her işlemde slip üzerinde bir harf çıkacak ve I ♥ BONUS yazısını tamamlayanlar 10 TL Bonus kazanacaklar. Bonuslar 6 Mayıs'ta kartlara yüklenecek ve 15 gün boyunca kullanılabilecek.

Ve bizi çok sevindiren kampanyası 2010 boyunca sürecek olan sinema keyifleri! Her ayın 10’unda Bonus Card ile sinema bileti alanlar, 2. bilete bedava sahip olacak. Türkiye çapındaki tüm Cinebonus’larda geçerli olacak kampanya kapsamında, birikmiş bonuslar da kullanılabilecek. Yani anlaşılan, artık her ayın 10. günü arkadaşımızı veya sevgilimizi alıp, Cinebonus’larda sinema keyfi yapacağız.

Bonus Card nedir?

Bonus Card'ınızla Türkiye'de ve yurt dışında MasterCard / VISA / AmEx amblemi bulunan milyonlarca işyerinde alışveriş yaptıkça bonus kazanırsınız. Kazandığınız bonusla ister anında bedava alışveriş yaparsınız, isterseniz biriktirip daha sonraki alışverişlerinizi bedavaya getirirsiniz. Üstelik bonus kazandıkça, daha bol kazandıracak Bonus Plus ve Bonus Premium Card'a terfi etme imkanını yakalarsınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER