› 
 › 
Pudra.com 28.02.2012

Tolga Çevik'in "Sen Kimsin?" filmi 2 Mart'ta vizyonda

Ünlü komedyen Tolga Çevik'in "Sen Kimsin?" adlı polisiye komedisi 2 Mart'ta vizyona giriyor. Filmin fragmanını Pudra.com'da izleyin.

"Komedi Dükkanı" şovuyla beğeni kazanan ünlü oyuncu Tolga Çevik'in hikayesini kendisinin yazdığı, Levent Pala ve Ozan Açıktan'la birlikte senaryolaştırdıkları komedi filmi "Sen Kimsin?", 2 Mart 2012 Cuma günü gösterime giriyor.

Tolga Çevik'in

Tolga Çevik'in başrollerini Köksal Engür, Pelin Körmükçü, Toprak Sergen ve Zeynep Özder ile paylaştığı filmin yönetmeni Ozan Açıktan.

Filmin konusu şöyle:

Tekin (Tolga Çevik) ve emekli trafik polisi yardımcısı İsmail Abi (Köksal Engür), kaybolan bir kızı bulmak için hayatları pahasına her türlü tehlikeyi göze alır. Sıradan bir kayıp kız vakasının peşinde başlayan hikaye, hesaplaşmaların, oyun içinde oyunların geliştiği bir maceraya dönüşür. Kim masum kim suçlu birbirine karışır. Hafiyelerimizin tek bir hatası vardır, o da kendi yöntemlerini kullanmak!

Filmin biletleri Wings Cinecity Trio Kozyatağı, Wings Cinecity Etiler , Cinecity Olivium Zeytinburnu ve Cinecity Kipa Çiğli İzmir'de satışa çıktı, şimdiden alabilirsiniz.



"Sen Kimsin? filminin fragmanını izlemek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER