› 
 › 
Pudra.com 27.04.2012

Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festival biletleri 28 Nisan'da satışta!

Bu yıl 15’inci yaşını kutlayan “Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali” 10 Mayıs’ta başlıyor. Bir hafta sürecek festivalin biletleri ise 28 Nisan'dan itibaren MyBilet’te satışa çıkıyor.

Sinemada kadın emeğinin görünür olmasına katkıda bulunmak ve kadınların bu alandaki üretimlerini desteklemek amacıyla 15 yıldır devam eden, bu yıl 10-17 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, yine dopdolu.

Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festival biletleri 28 Nisan'da satışta!

Ankara’da gerçekleşecek festival kapsamında birbirinden seçkin filmlerin yanı sıra söyleşiler, film okuma etkinlikleri, sergiler ve daha birçok sürpriz katılımcıları bekliyor olacak.

Festival, bu sene Fas’tan Filistin’e, Şili’den Estonya’ya, Norveç’ten Belçika’ya 41 ülkeden, 115 yönetmenin filmini sinemaseverlerle buluşturacak.

Kızılırmak Sineması, Goethe Institut, Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşecek olan 15. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, 10 Mayıs Perşembe akşamı Devlet Opera ve Balesi’nde yapılacak açılış töreni ile başlayacak. Gecede “Uçan Süpürge Onur Ödülü” ve “Bilge Olgaç Başarı Ödülleri” sahiplerine sunulacak. Festival biletleri ise 28 Nisan Cumartesi günü Mybilet.com internet adresinden satışa çıkıyor.

Sinemaseverler, biletlerini Kızılırmak sinemasında açılacak gişelerden ve Mybilet.com’dan satın alabilecekler. Bilet fiyatları gündüz seansları için 2 TL, akşam seansları için ise öğrenci 7 TL, tam 10 TL olarak belirlendi.


Etiket: sinema, film, festival
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER