› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.11.2013

Vizyona giren filmler (22 Kasım 2013)

Bu hafta, uzun zamandır heyecanla beklediğimiz "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" ve Türkiye yapımı ilk animasyon çocuk filmi olma özelliği taşıyan "Ayas" vizyona giriyor.

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak

Vizyona giren filmler (22 Kasım 2013)
Suzanne Collins’in aynı isimli kitabından uyarlanan "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak"ta (The Hunger Games: Catching Fire) 74. Açlık Oyunları’nda zafere ulaşan Katniss Everdeen ve Peeta Mellark evlerine gönderilir. Kısa bir süre sonra evlerinden alınarak bir ‘Zafer Turu’na çıkacakları söylenir. Tur sırasında Katniss şehirde isyan rüzgarının estiğini fark eder; fakat şehir hala Başkan Snow’un kontrolündedir ve 75. Açlık Oyunları'na hazırlanmaktadır. Her 25 yılda bir düzenlenen ‘Quarter Quell’ adı verilen oyun, serinin birinci filmine nazaran çok daha acımasız ve heyecanlı geçecektir.



Ayas
Türkiye yapımı ilk animasyon çocuk filmi olma özelliğine sahip olan "Ayas"ta, altı yaşındaki Ayas'ın akrabalarıyla dolu apartmanına ve İstanbul sokaklarında yaşadığı eğlenceli maceralara konuk oluyoruz. Film, seyirciyi Ayas'ın en sevdiği arkadaşları olan kuzenleri Mustafa ve Özgür'ün yanı sıra annesi ve babası başta olmak üzere tüm ailesiyle tanıştırıyor ve geleneksel sokak kültürü ile oyunlarına davet ediyor.



Erkek Tarafı Testosteron
Katıldıkları düğünün iptal olmasının ardından soluğu bir restoranda alan yedi erkeğin aralarında geçen uzun bir sohbeti kameraya yansıtan film, erkeklik hallerine ve kadının bu dünyadaki yerine odaklanıyor. Tiyatro seyircisi tarafından beş yıl boyunca büyük bir ilgiyle karşılanan "Testosteron" isimli tiyatro yapıtından sinemaya uyarlanan filmin başrollerinde ise Mert Fırat, Onur Ünsal, Timur Acar, Emre Karayel, Tuna Kırlı, Metin Coşkun ve Cihan Ercan yer alıyor.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER