› 
 › 
Pudra.com 18.12.2013

Yılbaşında zaman yolculuğuna hazır mısınız?

Yeşil elfler ve Noel Baba ile zaman yolculuğuna çıkacağınız, 2013 yılının en eğlenceli animasyonlarından "Zamanda Yolculuk" 27 Aralık’ta vizyona giriyor.

Bir yılbaşı efsanesi olan Noel Baba’nın dünya çocuk nüfusunun artmasıyla bir gecede hediyeleri nasıl yerlerine ulaştırabileceğini hiç düşündünüz mü? "Zamanda Yolculuk" animasyon filmi bu sorunun cevabını veriyor. Eğer efsane gerçek olsaydı, Noel Baba hediyeleri zaman makinası sayesinde ulaştırırdı.

Yılbaşında zaman yolculuğuna hazır mısınız?

27 Aralık 2013 tarihinde vizyona girecek olan "Zamanda Yolculuk" filminin konusu şöyle:

Bernard, Noel Baba için çalışan sadık ve sakar mı sakar bir elftir. Noel Baba'nın bir gecede tüm dünyayı nasıl dolaştığını öğrendiğinde tamamen ufku açılan Bernard, gizli zaman makinesinin sırrını öğrenmiş olur. Aynı zamanda kötücül Necil Baddington ve annesi Vera da bu sırrı çözmeye çalışmaktadırlar ve bu nedenle Kuzey Kutbu'na savaşçılarını göndererek Noel Baba'yı yakalamalarını emrederler. Elf Bernard için kahramanlık zamanıdır; kısa bir süre içerisinde bir ekip oluşturacak ve kötüler Noel gecesini mahvetmeden Noel Baba'yı kurtarmaya çalışacaktır.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER