Pudra.com 20.02.2015

2015 Oscar Töreni hangi kanalda yayınlanacak?

Sinema dünyasının en prestijli ödül töreni The Oscar 2015 Türkiye'de canlı yayınla Moviemax Oscars ekranlarında olacak. Sunucuğunu Meltem Cumbul ve Yekta Kopan'ın yapacağı programda izleyicileri birçok sürpriz bekliyor.

87’nci Oscar Ödül Töreni 22 Şubat Pazar günü, Moviemax Oscars ekranlarında saat 19:00’da SİYAD (Sinema Yazarları Derneği) üyelerinden oluşan eleştirmenlerin değerlendirmeleriyle başlayacak ve 22:00'da Yekta Kopan ile Meltem Cumbul sunuculuğunda canlı olarak gerçekleşecek. Oscar özel programına sürpriz isimler de eşlik edecek. "Kırmızı Halı Geçidi" değerlendirmelerinden sonra 2015 Oscar Ödül Töreni heyecanı yaşanacak.

2015 Oscar Töreni hangi kanalda yayınlanacak?

Dünyanın en iyi yapımlarının Oscar için yarışacağı ve dünyaca ünlü yıldızların sahne alacağı 87’nci Oscar Ödül Töreni, Digiturk 1 numaralı kanalda yayın yapan Moviemax Oscars’ta izleyiciyle buluşacak. Saat 19:00’da Yekta Kopan moderatörlüğünde yapılacak "Oscar’a Doğru" programında, SİYAD üyelerinden oluşan sinema eleştirmenleri ana kategorilerdeki adaylıkları değerlendirecek. Ardından bu yılki Oscar’a 9 dalda adaylığı ile damga vuran Büyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hotel) saat 20:30’da sinemaseverlerle buluşacak. Saat 22:00’da ünlü yazar ve sunucu Yekta Kopan ile birlikte oyuncu Meltem Cumbul'un sunacağı ve canlı olarak ekrana gelecek Oscar özel programına sürpriz isimler yorumları ile katılacak.

Ceylan Atınç ve Özgür Masur ile kırmızı halı heyecanı
Tüm dünyada heyecanla beklenen törenin en ilgi çekici bölümlerinden biri olan ‘Kırmızı Halı Geçidi’, moda editörü ve stilist Ceylan Atınç ve ünlü tasarımcı Özgür Masur tarafından değerlendirilecek. Saat 00:00’da başlayacak programda Ceylan Atınç ve Özgür Masur, kırmızı halıda boy gösteren yıldızların kıyafet seçimlerini ve kırmızı halı performanslarını yorumlayacak. Ayrıca, sinema eleştirmenleri Mehmet Açar ve Sevim Gözay, Oscar adayı filmler ve sanatçılarla ilgili değerlendirmelerini ve tahminlerini tüm gece boyunca izleyicilere aktaracak.

Nefeslerin tutulup, sonuçların heyecanla beklendiği "Oscar Ödül Töreni" ise 03:30'da canlı yayınla Moviemax Oscars’ta ekrana gelecek. Canlı yayınlanacak Oscar Ödül Töreni'ni tüm Digiturk üyeleri ücretsiz olarak izleyebilecek. Tören, www.digiturk.com.tr’den de üye olan olmayan herkese açık şekilde canlı olarak takip edilebilecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER