@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2015

2015 Victoria's Secret defilesi hangi kanalda?

Her yılbaşı gecesi merakla beklenen Victoria's Secret defilesiyle ilgili tüm detaylar Pudra.com'da.

Bu yıl Victoria's Secret defilesi 8 Aralık 2015 tarihinde, New York'ta düzenlenecek ve tüm dünyanın merakla beklediği bu görkemli şov CBS kanalı tarafından yayınlanacak. Türkiye'de yılbaşı geceleri CNBC-e ekranlarından izlediğimiz görkemli iç çamaşırı defilesini bu yıl TLC kanalında izleyeceğiz.

2015 Victoria's Secret defilesi hangi kanalda

20. yılını kutlayan Victoria's Secret defilesinde Rihanna'nın performans sergileyeceği Ekim ayında duyurulmuştu. Ancak ünlü şarkıcının merakla beklenen şovu yeni çıkacak "Anti" albümünün çalışmaları sebebiyle iptal edildi. Victoria's Secret şovlarında Selena Gomez ve The Weeknd'e eşlik edecek sanatçı Rihanna yerine Ellie Goulding olacak. 
 

💎Fantasy Bra💎 I can't believe it's finally been announced!!!! Thank you so much @VictoriasSecret @Ed_Razek & Monica Mitro for this amazing honor!!!! I love you all so much ❤️ #VsFashionShow2015 #DreamComeTrue 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Lily Aldridge (@lilyaldridge) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()


Merakla beklenen Victoria's Secret defilesinin bu yılki sevindirici sürprizi ise Fantasy Bra'yı Lily Aldridge'nin taşıyacak olması.
 

We love surprises…and we just gave a BIG one to @GigiHadid at today’s #VSFashionShow castings 👏🏼 🍾 See you on the runway, Gigi 😉

Victoria's Secret (@victoriassecret) tarafından paylaşılan bir video ()


Bu yıl melekler arasına katılan en yeni modellerden biri Gigi Hadid. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran Gigi Hadid, VS şovunun bir parçası olmayı yıllardan beri hayal ettiğini ve bu haberin kendisini ne kadar duygulandırdığını instagram hesabında paylaştı.
 

YESSS Newest Recruits @VictoriasSecret 🕶 @kendalljenner #vsfashionshow2015

Gigi Hadid (@gigihadid) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()


Kendall Jenner, en yakın arkadaşı Gigi Hadid'e bu görkemli defilede eşlik edecek. İkiliyi podyumda izlemek için sabırsızlanıyoruz!
 

Creeping. #vsfashionshow2015

Candice Swanepoel (@angelcandices) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

soon #vsfashionshow2015 #fittings @jeromeduran 😯 @victoriassecret

Candice Swanepoel (@angelcandices) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()


Victoria's Secret'ın daimi meleklerinden Candice Swanepoel defile provalarını instagram hesabında hayranlarıyla paylaştı.

Bir yıllık Londra molasından sonra tekrar evine, New York'a dönen Victoria's Secret defilesi yine çok konuşulacak gibi görünüyor. Artık klasikleşen şovun ışıltı görkemine kavuşmak için Aralık'ı iple çekiyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER