@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.09.2016

Yeni sezon dizi fragmanları

Yaz tatilinin bitmesiyle diziler yavaş yavaş ekran hayatlarına geri dönüyor. Fragmanları yayınlanan dizileri bizi şimdiden heyecanlandırmayı başardı.

Geçen yıl birçok iddialı dizi hayatımıza girdi. Tüm sezon onlarla ağladık, onlarla güldük. Yeni yayın döneminde dizilerde neler olacak, merakla bekliyoruz. Bu hafta dizilerin fragmanları yayınlanmaya başladı, şimdi o fragmanlarını izlemeye ne dersiniz? 

Yeni sezon dizi fragmanları
 

Kiralık Aşk

Aşklarını doyasıya yaşayamayan bir masalın kahramanları onlar. Tesadüfler ve karmaşıklıklar sonucu yakınlaşan ve birbirlerine aşık olan çift bizlere düğün günlerinde veda etmişti. Yeni bölümlerde Defne ve Ömer'i neler bekliyor? 


Paramparça

Bu yıl üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkacak dizide bir türlü sular durulmuyor. Olaylı finaliyle izleyiciyi şaşırtmaya başaran "Paramparça"nın yeni sezonunda başta Mine Tugay olmak üzere yeni yüzler göreceğiz.


Yeter

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur ve Wilma Elles'in yer aldığı dizinin sezon finalinde olaylar içinden çıkılmaz bir hal almıştı. Nefesleri kesen finalin ardından yeni yayınlanan fragmanı izledikten sonra aklınızda soru işaretleri kalacak.


Kırgın Çiçekler

Çoğu zaman gözyaşlarımızı tutamadan izlediğimiz Kırgın Çiçekler, iç burkan fragmanıyla yeni yayın döneminde de bizleri duygu dolu bölümlerin beklediğinin sinyalini verdi. 


Poyraz Karayel

Beklenmeyen sezon finaliyle izleyiciyi şaşırtmayı başaran Poyraz Karayel için geri sayım başladı... Şimdi aklımızdan tek bir soru geçiyor. "Poyraz yaşıyor mu?"


Kara Sevda

Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in başrolü paylaştığı dizinin yeni bölümlerinde heyecan kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor. Düşmanlıkların daha da kızışacağı bölümlerde, diziye ünlü oyuncu Kerem Alışık da dahil oluyor. Bakalım bizleri daha ne gibi sürprizler bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER