Pudra.com 25.07.2012

Acun'dan Merve'ye: "Ona büyük bir ders vereceğim"

Survivor yarışması hakkında ciddi iddialar ortaya atan Merve Büyüksaraç'a tepki gösteren Acun Ilıcalı, "Ona büyük bir ders vereceğim" dedi.

Survivor yarışması hakkında ciddi iddialarda bulunan ve Acun Iıcalı'yla karşı karşıya gelen Merve Büyüksaraç'a Ilıcalı'dan sert tepki geldi.

Acun'dan Merve'ye:
Bloomberg HT'de yayınlanan Kenan Erçetingöz'le 60 Dakika programına konuk olan Ilıcalı, Merve Büyüksaraç'ın Survivor'da yemek verildiği, Mustafa Topaloğlu'yla 10 haftalık özel bir sözleşma yapıldığı ve kendisinin bilerek çirkin gösterildiği iddialarına yanıt verdi.

Büyüksaraç'ın iftira attığını söyleyen Ilıcalı, şöyle konuştu:

"Ben böyle bir yarışmacıyla karşılaşmadım. Değişik bir tip. Daha sonra yaptığı röportajda ise 'Açlıktan hafızamızı kaybediyorduk' diyor. Açlıktan bayıldığı görüntüler var. Bu yaptıklarını cahilliğine veriyorum. Sonra da 'Bize yemek veriyorlardı' diyor. Ben 22 milyon yatırdığım bir projeyi insanları besleyerek neden tehlikeye atayım. Bu yemek yememe yarışması değil. Biz zaten başta yarışmacılara erzağını veriyoruz."

Büyüksaraç'a çok büyük bir ders vereceğini söyleyen Ilıcalı, "Merve programa yönelik bir eleştiri yapsaydı sorun olmazdı ama bana ve ekibime iftira attı. Bu iftirayı temizleyeceğim. Türkiye'de hiç kimsenin bu konuda şüphesi kalmayacak" dedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER