Pudra.com 02.05.2012

Behzat Ç. hayranlarına müjde!

"Behzat Ç." dizisinin yayından kaldırılabileceği konuşulurken Star TV yönetiminden açıklama geldi: "Behzat Ç." tam gaz!

Son günlerde yayından kalkıp kalkmayacağı konuşulan Star TV’nin fenomen dizisi "Behzat Ç."nin akıbeti hakkında kanal yönetiminden ilk kez açıklama geldi.

Behzat Ç. hayranlarına müjde!

Medyatava’nın haberine göre Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın ve Star TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özgüner, "Behzat Ç." konusunda “Dizinin yayından kalkması gibi herhangi bir durum söz konusu değil. ’Behzat Ç.’ kendi ömrünü tamamlamadığı sürece yayından kaldırmak gibi bir düşüncemiz yok” diyerek dizinin endişelenen hayranlarını rahatlattı.

Geçtiğimiz günlerde “Diziyi dikkatle izliyoruz” diyerek kaldırılabileceği yönünde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın ardından, Yeşilay Genel Başkanı Muzaffer Balcı “24 saat içki ve sigara içen, argo konuşan kişi, Türk polisini temsil edemez. Senaryonun yazımına danışmanlık yapan emekli polisleri de kınıyorum. Halkın tepkisine de neden olan bu dizi, göreceksiniz, yakında yayından kalkacaktır” demişti.

Ahmet Hakan da önceki gün köşesinde, Doğuş Yayın Grubu’nun bu baskıya dayanamayacağını, dizinin bitebileceğini yazmıştı.


Etiket: televizyon, diziler
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER