21.11.2018

Beren Saat Netflix dizisinde oynayacak

Kösem Sultan, Bihter Ziyagil ve Fatmagül... Güzel oyuncu Beren Saat ile özdeşleşmiş bu karakterlere Netflix Türkiye ile yeni bir isim daha katılıyor!

İZLE: BEREN SAAT (BİHTER) MAKYAJI👇 
Netflix'in ikinci orijinal Türk dizisi ile Beren Saat, onu 2 yıldan uzun bir zamandır bekleyen hayranları ile buluşuyor. Haberi kimden mi aldık? Tabii ki Beren Saat'ten! Beren Saat, Netflix'in @netflixturkiye kullanıcı adlı Türkiye Instagram hesabında "Hoşgeldin, biz de seni bekliyorduk" notuna karşılık, repost ettiği videoya "Hoşbulduk!" notu ile cevap verdi. Şimdi heyecanla, dizi ile ilgili yeni haberleri bekliyoruz! Videoyu Instagram hesabımızdan veya hemen aşağıda, haberin devamında görebilirsiniz. 

Beren Saat Netflix dizisinde

Netflix; seyircilerine ilham veren, hayallerinin peşinde koşma isteği uyandıran yapımları ile çevrimiçi akış servislerinde bir öncü. The Crown’da Kraliçe Elizabeth, House of Cards’ta Claire Underwood, Maniac’ta Annie, La Casa de Papel’de Tokyo, GLOW’da Ruth Wilder ve Marvel’s Jessica Jones’ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi Netflix yapımlarının güçlü kadın kahramanları birbirinden farklı hikayeleriyle izleyenlere ilham veriyor. İşte şimdi de Türk televizyonlarının güzel ve vazgeçilmez oyuncularından biri olan Beren Saat de Netflix ailesine katılıyor. 

Netflix, Türkiye'deki ikinci dizisinde Beren Saat'in yer alacağını duyurdu!

Başarılı yapımları ile gündemden düşmeyen, Aralık ayında Netflix’in ilk Türk dizisi olan The Protector’ü (Hakan: Muhafız) yayınlayacak olan Netflix, bir sonraki Türk dizisinde Beren Saat'in başrolde yer alacağını duyurdu. Dizi hakkında detaylar ise henüz açıklanmadı.

Netflix Türkiye, Instagram'daki onaylı hesabında yayınladığı videoda "Ne derlerse desinler, hep istediğin gibi ol. Ama en çok, birilerinin ilham kaynağı ol. Hoş geldin! Biz de seni bekliyorduk." ifadelerine yer verdi. Videonun açıklamasında ise "Anlıyor musunuz? Gözlerimizin önünde Beren Saat ile ikinci Netflix orijinal dizisi çekilecek!" yazdı.

Şimdi heyecanla dizi ile ilgili gelişmeleri bekliyoruz. Takipteyiz! 

 

Fatmagül, Bihter Ziyagil ve Kösem Sultan... Güzel oyuncu Beren Saat ile özdeşleşmiş bu karakterlere @netflixturkiye ile bir yeni isim daha ekleniyor ve Netflix’in ikinci Türk orijinal dizisi ile Beren Saat onu 2 yıldan bu yana bekleyen hayranları ile nihayet buluşuyor. Haberi kimden mi aldık? Tabii ki @berenn_saat’ten! Beren Saat, Netflix’in Instagram’da “Hoşgeldin, biz de seni bekliyorduk” notuna karşılık, repost ettiği bu videoya “Hoşbulduk!” notu ile cevap verdi 😍 Şimdi heyecanla dizi haberlerini bekliyoruz. @netflixturkiye #whatalovelywellcome #nextproject #bestcenturytobeawoman #letsinspire #netflix #berensaat #midweek #wednesday #wednesday #berensaatfans #çarşamba #dizi #film #series #oyuncu #gundem #netflix #netflixturkiye #berensaat #yeniproje

Pudra.com (@pudracom)'in paylaştığı bir gönderi ()



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER